22 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 169 share-uri

Horoscopul zilelor de Paște în 2022 ne aduce multe vești pentru fiecare, iar câteva zodii sunt cele mai norocoase dintre toate. Vă invităm să descoperiți ce rezervă astrele pentru fiecare nativ din zodiac în zilele de Paște 2022.

Horoscop Paște 2022: Zodia Leu

Nativii Leu nu au în plan să se agite foarte tare de aceste sărbători pascale. Vor petrece alături de familie sau în vacanță, însă mai calm, fără drumeții prea multe, fără pregătiri exagerate.

Pur și simplu simt nevoia să se bucure de prezența celor dragi și nu să simtă că aleargă contracronometru.

Zenul lor s-ar putea să înfurie puțin partenerul de viață sau alți membrii ai familiei, care sunt mai agitați ori mai implicați în pregătiri, însă Leii vor ști să aplaneze conflictul și să restabilească armonia în jurul lor.

Horoscop Paște 2022: Zodia Fecioară

Nativii Fecioară vor trăi senzația unei vacanțe adevărate, vor reuși să se relaxeze de aceste sărbători, vor decora casa sau vor caută să ia masă la un restaurant care să le confere starea de bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Sunt relaxați, reușesc să se detașeze de griji, să evite irascibilitatea, să aplaneze conflictele, așadar perioada sărbătorilor de Paști va fi una minunată pentru acești nativi, care își găsesc pacea interioară și uită de stres.

Foto: Vita Sun/ shutterstock.com

Horoscop Paște 2022: Zodia Balanță

Nativii Blanta sunt în lumea lor în această perioadă, chiar dacă vor fi destul de ocupați cu pregătirile. Pur și simplu se simt bine, sunt relaxați, miros arome de cozonaci și pască și se bucură cu adevărat de oamenii pe care îi iubesc și pe care îi au alături.

Este posibil să devină mediatori în ceea ce privește unele situații conflictuale care pot să apară între rudele din jurul mesei de Paști, dar vor reuși să restabilească armonia.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop Paște 2022: Zodia Scorpion

Nativii Scorpion pot fi foarte sentimentali în această perioadă, devin sensibili și foarte atenți la ceea ce se întâmplă în jurul lor, devin foarte receptivi la gesturile celorlalți și, uneori, pot chiar să interpreteze greșit unele situații și să se supere degeaba.

Mai mult decât atât, există riscul să forțeze unele dicuții, punând întrebări care merg mai departe decât își dorește cealaltă persoană, așadar pot fi respinși.

Este recomandat să renunțe la interpretări și curiozități și să se bucure pur sin simplu de această perioadă din an. Citește continuarea în pagina următoare >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri