22 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 169 share-uri

Horoscopul zilelor de Paște în 2022 ne aduce multe vești pentru fiecare, iar câteva zodii sunt cele mai norocoase dintre toate. Vă invităm să descoperiți ce rezervă astrele pentru fiecare nativ din zodiac în zilele de Paște 2022.

Horoscop Paște 2022: Zodia Săgetător

În aceste zile de sărbătoare nativii Săgetător își doresc doar să fie alături de cei dragi, să se relaxeze, să facă glume, să mănânce din toate bunătățile de pe masă și să deguste băuturile preferate.

Sunt nerăbdători să meargă la biserică, să aducă lumină, să vorbească cu lumea, să se simtă cât mai departe de griji sau responsabilități. Săgetătorii iubesc tradițiile și se simt în largul lor atunci când le dau curs.

Horoscop Paște 2022: Zodia Capricorn

Nativii Capricorn își doresc ceva mai multă adrenalină în aceste zile libere, așadar nu se vor limita doar la pregătiri și la masa de Paște, unde vor mânca pe săturate. Vor alege să facă poate o miniexcursie ori să se plimbe prin natură, să se revadă cu prietenii sau au pus la cale să își facă chiar ei un cadou: să își împlinească o dorința.

Este o perioadă frumoasă de care Capricornii vor profita din plin.

Horoscop Paște 2022: Zodia Vărsător

Nativii Vărsător și-ar dori să fie ordine și liniște în viața lor, dar nu prea este. Iar de aceste sărbători încă vor mai avea lucruri de rezolvat, ba chiar vor profita de zilele libere pentru a le rezolva.

Noi sugerăm să fie atenți la sănătate, căci astrele ne arată că sunt vulnerabili în această zonă.

Horoscop Paște 2022: Zodia Pești

Nativii Pești vor fi visători în această perioadă. Se gândesc mult la viitor, la direcția în care încearcă să se îndrepte, sunt foarte vorbăreți, însă încă sunt departe de realitatea a ceea ce urmează să se întâmple. Probabil în sensul aprecierii resurselor. Însă este bine să rămână încrezători, căci sunt o zodie norocoasă și Universul găsește soluții ca dorințele lor să se împlinească.

Vor petrece Paștele în armonie lângă cei dragi și vor avea tendința să facă excese alimentare.

Sursa foto articol: Andriana Syvanych/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri