15 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 108 share-uri

Scorpionul este o zodie pe cât de electrizantă, pe atât de misterioasă. Își deschide greu sufletul și puțini sunt cei care pot pătrunde în spațiul personal și intim al acestui nativ. Cele 3 tipuri de Relații Cosmice ale Scorpionilor au ecou profund în viața acestora, ajutându-i să evolueze spiritual și emoțional. Vă invităm să descoperiți care sunt și cum influențează aceste relații parcursul prin viață al nativului Scorpion.

Relațiile Cosmice ale zodiei Scorpion: sufletele pereche

Întâlnirea cu sufletul pereche este eliberatoare, asociată cu sentimente de atracție, împlinire, bucurie, acceptare, cunoaștere parcă dintodeauna.

Chiar așa, sufletele perche simt că se cunosc profund, chiar dacă nu au petrecut timpul necesar pentru această cunoaștere. Comunicarea lor este emoțională și intuitivă, cei doi se simt, se înțeleg din priviri, empatizează unul cu celălalt și par să comunice prin telepatie atunci când se află la distanță unul de celălalt.

Iubirea dintre sufletele pereche este foarte puternică, aceasta rezistă până când moartea îi desparte, așa cum spun și jurămintele căsătoriei. Relația dintre cei doi este minunată, înfloritoare, cei doi reușesc să evolueze spiritual unul lângă celălalt, să înflorească în toate domeniile vieții, să simtă că prind aripi. Unul lângă celălalt, sufletele pereche se simt împlinite emoțional, respectate, acceptate, libere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele

Fiecare dintre noi poate avea mai multe suflete pereche. În horoscop, sufletele pereche sunt cele care prezintă cea mai mare compatibilitate, iar nativii Scorpion sunt compatibili în relațiile romantice cu cei din zodiile Rac, Capricorn și Pești.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Compatibilitatea nativilor Scorpion cu zodia Rac

Scorpionii sunt romantici și tandri, au nevoie de afecțiune, de persoane care le respectă vulnerabilitățile și nu fac glume pe seama lor. Au nevoie de loialitate și sinceritate, dar și de asumarea responsabilității din partea celuilalt, iar toate aceste calități le vor găsi la nativii Rac.

Aceștia din urmă sunt familiști și foarte implicați în relația pe care o au, știu să adune lângă ei prieteni adevărați, să creeze un micromediu social benefic pentru cuplul pe care îl vor construi alături de Scorpion. De asemenea, nativii Rac știu să facă complimente sincere, astfel încât Scorpionii se vor simți admirați și iubiți.

Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Ai grijă întotdeauna de mâinile care te-au crescut

Compatibilitatea nativului Scorpion cu zodia Capricorn

Nativii Capricorn, pe cât par de distanți și pragmatici în viața socială, totuși sunt foarte atașați și tandri în viața intimă.

Capricornii le oferă siguranță și încredere nativilor Scorpion, fiind totodată zodii loiale și foarte familiste. Mai mult decât atât, ca și Scorpionii, Capricornii iubesc aventura și călătoriile, își asumă responsabilitatea pentru treburi casnice, sunt implicați și dedicați cuplului.

Împreună, cei doi pot construi un cuplu solid, o relație de durată, în care ambii parteneri să se simtă iubiți și respectați.

Compatibilitatea nativului Scorpion cu zodia Pești

Peștii visători și romantici, deosebit de protectivi și intimi cu partenerul de viață, vor cuceri prin blândețea și tandrețea lor nativul Scorpion. Peștii sunt foarte respectuoși în relația lor și când iubesc cu adevărat sunt responsabili, implicați și dedicați cuplului.

4 stiluri de dans pe care sa le dansezi in primăvara aceasta la Arthur Murray Bucharest Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 TEZYO primăvară/vară 2023 – o călătorie unică prin tendințele momentului cu cele mai iubite branduri de încălțăminte

Lângă nativii Pești, Scorpionii se simt minunat, se simt iubiți, apreciați și adorati, se simt în siguranță. Peștii sunt deosebit de loiali și familiști, protectivi, tandri, astfel că lângă aceștia Scorpionii pot clădi căminul la care au visat.

Relațiile cosmice ale zodiei Scorpion: Flacăra Geamănă

Întâlnirea cu Flacăra Geamănă este uimitoare, este foarte puternică și cumva această legătură parcă vine dintr-o altă lume, dintr-o altă viață.

Se spune că inițial sufletele erau întregi, complete, perfecte, dar că apoi s-au rupt în două jumătăți – Flăcările Gemene. Acestea rătăcesc prin lume, prin vieți până se reîntâlnesc și sufletele lor se întregesc.

Așadar întâlnirea cu Flacăra Geamănă (Sufletul Geamăn) este copleșitoare și apare în viața acelora care au ajuns într-un punct final al evoluției lor spirituale și mai departe întâmpină un blocaj.

Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   2 aspecte de care să ții cont pentru amenajarea unui colț cu piscină în curte Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Relația cu Sufletul Geamăn poate fi de orice natură și nu doar amoroasă, așa cum se întâmplă în cazul sufletelor pereche. Așadar, aceste suflete se pot regăsi în relație frățească, părintească sau altă rudă, în relație de prietenie, colegialitate sau chiar de iubire.

Legătura dintre aceste suflete este deosebit de puternică, este intuitivă și conferă sentimentul de complet, de desăvârșire, de întregire în toată ființăa celor două persoane.

Această relație, odată apărută, nu se mai rupe. Atunci când una dintre cele două Flăcări Gemene decedează, ruptura și suferința este foarte violentă și se poate resimți și fizic.

Cea mai mare probabilitate este ca nativii Scorpion să își întâlnească Flacăra Geamănă în zodia Pești. Citește continuarea in pagina 2 >>

Ce să facem dacă oamenii ne dezamăgesc? MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri