15 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 108 share-uri

Scorpionul este o zodie pe cât de electrizantă, pe atât de misterioasă. Își deschide greu sufletul și puțini sunt cei care pot pătrunde în spațiul personal și intim al acestui nativ. Cele 3 tipuri de Relații Cosmice ale Scorpionilor au ecou profund în viața acestora, ajutându-i să evolueze spiritual și emoțional. Vă invităm să descoperiți care sunt și cum influențează aceste relații parcursul prin viață al nativului Scorpion.

Relațiile Cosmice ale zodiei Scorpion: sufletele pereche

Întâlnirea cu sufletul pereche este eliberatoare, asociată cu sentimente de atracție, împlinire, bucurie, acceptare, cunoaștere parcă dintodeauna.

Chiar așa, sufletele perche simt că se cunosc profund, chiar dacă nu au petrecut timpul necesar pentru această cunoaștere. Comunicarea lor este emoțională și intuitivă, cei doi se simt, se înțeleg din priviri, empatizează unul cu celălalt și par să comunice prin telepatie atunci când se află la distanță unul de celălalt.

Iubirea dintre sufletele pereche este foarte puternică, aceasta rezistă până când moartea îi desparte, așa cum spun și jurămintele căsătoriei. Relația dintre cei doi este minunată, înfloritoare, cei doi reușesc să evolueze spiritual unul lângă celălalt, să înflorească în toate domeniile vieții, să simtă că prind aripi. Unul lângă celălalt, sufletele pereche se simt împlinite emoțional, respectate, acceptate, libere.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? Psihologie: De ce confundăm comportamentul cu personalitatea? Answear.LAB lansează colecția în ediție limitată SISTERHOOD

Fiecare dintre noi poate avea mai multe suflete pereche. În horoscop, sufletele pereche sunt cele care prezintă cea mai mare compatibilitate, iar nativii Scorpion sunt compatibili în relațiile romantice cu cei din zodiile Rac, Capricorn și Pești.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Compatibilitatea nativilor Scorpion cu zodia Rac

Scorpionii sunt romantici și tandri, au nevoie de afecțiune, de persoane care le respectă vulnerabilitățile și nu fac glume pe seama lor. Au nevoie de loialitate și sinceritate, dar și de asumarea responsabilității din partea celuilalt, iar toate aceste calități le vor găsi la nativii Rac.

Aceștia din urmă sunt familiști și foarte implicați în relația pe care o au, știu să adune lângă ei prieteni adevărați, să creeze un micromediu social benefic pentru cuplul pe care îl vor construi alături de Scorpion. De asemenea, nativii Rac știu să facă complimente sincere, astfel încât Scorpionii se vor simți admirați și iubiți.

Care sunt șansele prevenirii unui cancer de sân astăzi? Interviu cu dr Andreea Cătană, medic primar Genetică Medicală Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Dermatita seboreică și soluțiile blânde care-i vin de hac

Compatibilitatea nativului Scorpion cu zodia Capricorn

Nativii Capricorn, pe cât par de distanți și pragmatici în viața socială, totuși sunt foarte atașați și tandri în viața intimă.

Capricornii le oferă siguranță și încredere nativilor Scorpion, fiind totodată zodii loiale și foarte familiste. Mai mult decât atât, ca și Scorpionii, Capricornii iubesc aventura și călătoriile, își asumă responsabilitatea pentru treburi casnice, sunt implicați și dedicați cuplului.

Împreună, cei doi pot construi un cuplu solid, o relație de durată, în care ambii parteneri să se simtă iubiți și respectați.

Compatibilitatea nativului Scorpion cu zodia Pești

Peștii visători și romantici, deosebit de protectivi și intimi cu partenerul de viață, vor cuceri prin blândețea și tandrețea lor nativul Scorpion. Peștii sunt foarte respectuoși în relația lor și când iubesc cu adevărat sunt responsabili, implicați și dedicați cuplului.

Tot ce trebuie să știi despre sobe: tipuri, avantaje și dezavantaje 5 teste uzuale pentru bebelușii născuți prematur Cele mai bune soluții prin care poți ține sub control dermatita atopică

Lângă nativii Pești, Scorpionii se simt minunat, se simt iubiți, apreciați și adorati, se simt în siguranță. Peștii sunt deosebit de loiali și familiști, protectivi, tandri, astfel că lângă aceștia Scorpionii pot clădi căminul la care au visat.

Relațiile cosmice ale zodiei Scorpion: Flacăra Geamănă

Întâlnirea cu Flacăra Geamănă este uimitoare, este foarte puternică și cumva această legătură parcă vine dintr-o altă lume, dintr-o altă viață.

Se spune că inițial sufletele erau întregi, complete, perfecte, dar că apoi s-au rupt în două jumătăți – Flăcările Gemene. Acestea rătăcesc prin lume, prin vieți până se reîntâlnesc și sufletele lor se întregesc.

Așadar întâlnirea cu Flacăra Geamănă (Sufletul Geamăn) este copleșitoare și apare în viața acelora care au ajuns într-un punct final al evoluției lor spirituale și mai departe întâmpină un blocaj.

Cum poți ameliora crampele menstruale: 3 modalități care dau rezultate! Cum poți ameliora crampele menstruale: 3 modalități care dau rezultate de la un medic ginecolog! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine?

Relația cu Sufletul Geamăn poate fi de orice natură și nu doar amoroasă, așa cum se întâmplă în cazul sufletelor pereche. Așadar, aceste suflete se pot regăsi în relație frățească, părintească sau altă rudă, în relație de prietenie, colegialitate sau chiar de iubire.

Legătura dintre aceste suflete este deosebit de puternică, este intuitivă și conferă sentimentul de complet, de desăvârșire, de întregire în toată ființăa celor două persoane.

Această relație, odată apărută, nu se mai rupe. Atunci când una dintre cele două Flăcări Gemene decedează, ruptura și suferința este foarte violentă și se poate resimți și fizic.

Cea mai mare probabilitate este ca nativii Scorpion să își întâlnească Flacăra Geamănă în zodia Pești. Citește continuarea in pagina 2 >>

5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta De ce ar trebui să apelăm la un peeling chimic și care sunt problemele de ten care pot fi tratate cu un astfel de tratament? Ne răspunde medicul dermatolog Adelina Vasilescu Dianu Ce este reumatismul și cum scăpăm de durerile asociate

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri