14 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 166 share-uri

Luna plină a lunii aprilie, cea de-a doua lună a primăverii, pică în acest an pe 16 aprilie, chiar în apropierea sfintei și marii sărbători ortodoxe a Floriilor (17 aprilie). Este o lună plină ce cade la 26 de grade în zodia Balanței, o lună care poartă din punct de vedere astral un pic din încărcătura sacră a sărbătorii pe care o anunță și precedă.

Iată care este mesajul astrelor pentru tine cu ocazia Lunii pline de pe 16 aprilie și care este sfatul care îi va fi de folos inimii tale în zilele următoare:

Horoscop de Lună Plină - 16 aprilie 2022: Care este mai bun sfat pentru zodia ta în perioada următoare, în prag de lună binecuvântată?

Zodia Berbec

Aceste zile reprezintă un moment perfect pentru a te recalibra emoțional și a-ți evalua relațiile cu ceilalți, trecându-le printr-un nou filtru al perspectivelor. În dragoste, este foarte posibil să ai în vedere și să faci compromisuri pe care nu le-ai fi avut în vedere în trecutul tău. Nu este nimic greșit, ba chiar te admirăm pentru dorința ta de a face lucrurile să meargă când vine vorba de persoana iubită. Ai doar grijă să te menții pe linia sincerității și a autenticității, asigurându-te că îți sunt îndeplinite și nevoile tale de a fi fericit pe termen lung.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare! 6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea

Zodia Taur

Dragă Taur, ai avut o perioadă tare agitată și încărcată, dar energia ta a fost la cote maxime și te-ai descurcat cu brio. Ai fost tot timpul în mișcare, într-o dinamică continuă, încercând să rezolvi lucruri atât pentru tine, cât și pentru cei dragi. Sfatul nostru, cu ocazia acestei Luni Noi în Balanță este acela ca, măcar către sfârșitul săptămânii, să încetinești un pic ritmul și să îți acorzi câteva momente de respiro și de relaxare. Bucură-te de vremea frumoasă și însorită de afară și de copăceii înfloriți.

Zodia Gemeni

Foto: artshock /Shutterstock

Luna plină în Balanță aduce pentru zodia Gemeni o puternică dorința de a trăi, a călători, a te distra și a te simți mai viu că niciodată, implicat în propria viață. Simți nevoia de a te conecta mai mult cu prietenii tăi, angajându-te în conversații și convorbiri pe diverse subiecte cu aceștia. Sfatul nostru este să nu te simți vinovat nicio clipă că renunți, chiar și pentru moment, la responsabilitățile tale de adult și pui mai mult accent pe latura socială a vieții tale. Este perfect în regulă să te distrezi cu prietenii și familia ta, să râdeți, să faceți schimb de idei și de cuvinte.

Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!  

Zodia Rac

Luna plină în Balanță ascute la maximum creativitatea Racului și îi dinamizează ușor existența în următoarele zile. Această zodie este invitată de colegii și cunoscuții săi să participe la diverse activități, să facă lucruri noi, să creeze, să muncească într-un proiect nou, să își împingă limitele creativității dincolo de orizontul pe care îl știa ea. Sfatul nostru este să nu spui “nu” invitațiilor diverse fiindcă acest eveniment astral te face să strălucești și îți pune în evidență talentele și abilitățile. Conștientizează că ai un rol important în viața celorlalți, dar și un cuvânt important de spus profesional.

Zodia Leu

Luna plină în Balanță te face să meditezi asupra rolului tău de părinte și asupra acelor lucruri care contează cu adevărat pentru tine și familia ta mai tânără (copii, nepoți etc). Aștepți în această perioadă sau chiar primeșți niște vești privind starea ta de sănătate sau a cuiva drag. Orice ar fi și indiferent despre cine este vorba, nu îți pierde optimismul și speranța, universul este de partea ta. Luminița de la capătul tunelului este mai aproape decât crezi, iar umorul și râsul zdravăn sunt niște metode bune de a aduce fericirea în viața ta.

Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Poți scăpa de celulită în mai puțin de două luni de zile Vârsta de pensionare la români crește! Ce anunț a făcut şeful Casei de Pensii

Zodia Fecioară

Luna Nouă în Balanță aduce mai multă armonie și pace în viața zodiei Fecioară. Foarte posibil ca mulți dintre acești nativi să facă o călătorie inopinată sau planificată de partenerul de viață anticipat, să își ia câteva zile libere și să se concentreze mai mult asupra lor și asupra proprii stări de bine în perioada următoare. Te răsfeți cum știi tu mai bine și în același timp te lași răsfățată de atenția partenerului de viață. Da, luxul de a-ți acorda timp pentru propria persoană este mai mult decât binevenit în cazul tău. Meriți să te detașezi de griji, probleme și alergătură și să te bucuri și de latura frumoasă a vieții.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri