14 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 166 share-uri

Luna plină a lunii aprilie, cea de-a doua lună a primăverii, pică în acest an pe 16 aprilie, chiar în apropierea sfintei și marii sărbători ortodoxe a Floriilor (17 aprilie). Este o lună plină ce cade la 26 de grade în zodia Balanței, o lună care poartă din punct de vedere astral un pic din încărcătura sacră a sărbătorii pe care o anunță și precedă.

Zodia Balanță

Luna plină în Balanță aduce momente fabuloase pentru această zodie, Balanța este în centrul atenției tuturor și în propria atenție. Lucrurile par a-ți merge extraordinar pe plan profesional, unde te simți împlinită și mândră de realizările și succesele tale. Ți se fac mai multe propuneri de colaborări în perioada următoare, dar înveți să spui “nu” și să le accepți doar pe cele care te avantajează cu adevărat. Partenerul de viață are în minte o surpriză frumoasă pentru tine, îți va face o mare bucurie.

Zodia Scorpion

Ești mai degrabă introspectiv în această perioadă și ai tendința de a te simți mai bine singur decât înconjurat de oameni, dar a ieși din carapacea ta sigur va merita atunci când te vei angaja într-o conexiune puternică cu o persoană pe care nu ai mai văzut-o de mult timp. Îți va rămâne mult timp în minte de acum încolo revederea cu această persoană sau mai degrabă cuvintele și modul spiritual în care ați comunicat. Sfatul nostru pentru tine este să îți asculți propriile nevoi, dar să rămâi în același timp flexibil și deschis oportunităților și schimbărilor care apar pe parcurs. Este foarte posibil ca unii dintre nativii Scorpion single să își întâlnească sufletul pereche cât de curând.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Zodia Săgetător

Foto: lisima /Shutterstock

Afli o noutate despre o persoană dragă care te pune pe gânduri, iar veștile despre aceasta îți acaparează gândurile și timpul liber aproape în totalitate în perioada următoare. Sfatul nostru este să o contactezi și să stați un pic de vorbă despre ceea ce vă frământă, vă va face bine amândurora. A pune țara la cale cu această persoană va deschide drumul unui nou grad de intimitate și confesiuni între voi. De asemenea, dacă este aproape de tine, nimic nu vă oprește din a face lucrurile pe care le iubiți împreună.

Zodia Capricorn

Luna plină în Balanță de pe 16 aprilie 2022 are o energie provocatoare pentru tine, dragă Capricorn. Ai de-a face în perioada următoare cu persoane care emană aceeași putere ca și a ta sau cu persoane aflate în poziții de autoritate și putere, însă care nu te tratează pe picior de egalitate, ceea ce te irită și nemulțumește. Sfatul nostru este să fii pe cât poți de calm și diplomat, să ai încredere în tine, mizând pe calitățile și talentele tale forțe. Se vor convinge singuri și restul va veni de la sine. Foarte posibil că vei avea câștig de cauz ă dacă alegi calea diplomatică și vei fi privit cu mai multă admirație și respect decât dacă ai alege să îți etalezi forța nativă.

6 proiecte pentru elevi încep în luna mai în București. Cursuri gratuite de înot și un târg educațional, printre acestea Aceste zodii au tras lozul norocos în luna Mai 2023 și se bucură de succes financiar Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Zodia Vărsător

Luna plină în Balanță face ca în inima Vărsătorului balanța să se contrabalanseze în perioada următoare când în favoarea viziunilor sale idealiste, când în ale celor mai realiste și pragmatice, care îl aduc cu picioarele pe pământ. Vărsătorul petrece ceva timp făcându-și planuri în mintea lui în legătură cu un vis mai vechi, dar nu reușește să le implementeze și în viața reală căci timpul lui este destul de limitat și încărcat în această perioadă. Sfatul nostru este să ceri un sfat obiectiv și pertinent unei persoane cunoscute și avizate, care îți va oferi alte perspective și te va învăța și multe lucruri.

Zodia Pești

Mulți dintre nativii Pești au pornit în această perioadă pe un nou drum, fie el profesional sau personal și sunt deopotrivă încântați și entuziasmați, dar și ușor speriați. Sfatul nostru este să ai încredere în oportunitățile pe care ți le-a scos universul în cale și în propriile decizii și vei avea numai de câștigat. Este o perioadă în care pacea în căminul și inima ta este foarte importantă pentru a-ți putea angaja toate forțele și resursele în direcția potrivită și a te adapta mai bine și mai repede noilor circumstanțe ale vieții tale.

15 ani de fashion, lifestyle și o comunitate bine definită se sărbătoresc, în luna aprilie, la Băneasa Shopping City Portalul 55 se deschide la început de Mai! Urmează una dintre cele mai puternice zile pentru manifestarea schimbărilor dorite - ziua 5 din luna a 5-a!   MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto fr si main: atichat ammatayakul /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri