Cele 3 tipuri de Relații Cosmice ale zodiei Scorpion: suflet pereche, flacără geamănă și datorie karmică

15 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 108 share-uri

Scorpionul este o zodie pe cât de electrizantă, pe atât de misterioasă. Își deschide greu sufletul și puțini sunt cei care pot pătrunde în spațiul personal și intim al acestui nativ. Cele 3 tipuri de Relații Cosmice ale Scorpionilor au ecou profund în viața acestora, ajutându-i să evolueze spiritual și emoțional. Vă invităm să descoperiți care sunt și cum influențează aceste relații parcursul prin viață al nativului Scorpion.

Relațiile cosmice ale zodiei Scorpion: Datoriile Karmice

Relațiile amoroase karmice sunt deosebit de intense, dar poartă cu ele suferința. Relațiile karmice implică învățarea unor lecții spirituale prin sacrificiu, prin suferință.

Cei doi parteneri se atrag de la prima vedere, iar magnetismul dintre ei este cel ce le domină emoțiile și nu neapărat senzația că se cunosc, ca în cazul sufletelor pereche.

Din contră, nu mai au răbdare să se revadă, să petreacă timp unul cu celălalt pentru a se descoperi unul pe celălalt, pentru a se cunoaște mai bine. Atracția dintre ei este fierbinte, intensă și nu poate fi oprită. Pur și simplu relațiile karmice trebuie să se întâmple.

Aceste relații apar atunci când există un blocaj în evoluția spirituală a celor doi, iar legătura karmică îi ajută să exploreze acele zone necunoscute din interiorul lor, din subconștientul lor, care îi ajută să deseneze corect și sincer harta spirituală a fiecăruia.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Numerologie: Calculează Cifra Numelui și descoperă ce spune despre tine și persoana iubită – este Sufletul Pereche? Answear.LAB lansează colecția în ediție limitată SISTERHOOD Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie!
Foto: Tatyana Volkova/ shutterstock.com

Adesea legăturile karmice implică abuzul, ceea ce determina nativul să înțeleagă unde îi sunt limitele, ce îi aduce suferința, unde greșește, ce poate corecta și așa mai departe.

Chiar dacă partenerii nu par să se schimbe, odată ce lecția karmică este asimilată, relația începe să devină toxică. Cei doi se atrag, dar totodată își fac rău involuntar când sunt împreună. Vor să rămână unul lângă altul, dar suferă când o fac. Despărțirea dintr-o relație karmică este grea, dificilă, dureroasă și amprenta acestor relații rămâne toată viața, schimbând poate că radical partenerii în unele direcții.

Ca și exemplu mai des întâlnit, o persoană nu reușea să își găsească sufletul pereche, dar după o relație karmică sfâșietoare, se căsătorește cu următorul partener. Destul de mulți dintre noi cunoaștem măcar o astfel de persoană.

Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta Tinerețe înseamnă fluiditate - iar pentru piele, tinerețe înseamnă acid hialuronic!

Unii dintre noi experimentează mai multe relații karmice de-a lungul vieții.

Cea mai mare posibilitate în zodiac este ca nativii Scorpion să lege relații karmice cu zodiile Gemeni și Leu.

Sursa foto articol: chairoij/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri