5 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 57 share-uri

Unele relații ne sunt date și nu le putem schimba, nu au fost alegerea noastră, însă toate relațiile pe care le construim depind de noi, de nevoile noastre care diferă de la o vârstă la alta, depind de bagajul spiritual propriu și moștenit, de datorii karmine și afinități energetice. Iar dintre toate acestea, unele legături trebuie să se întâmple. Vă invităm să descoperiți care sunt relațiile cosmice ale zodiei Balanță, acele relații cu un impact major asupra vieții acestor nativi.

Relațiile cosmice ale zodiei Balanță: Datoriile Karmice

Relațiile karmice sunt deosebit de intense. Ele se nasc brusc, deseori fiind descride prin celebra expresie „dragoste la prima vedere”.

Atracția dintre doi parteneri care formează o relație karmică este instantă și deosebit de intensă. Este aproape imposibil ca cei doi nativi să încerce să i se opună.

Relațiile karmice sunt încununate de experiențe frumoase, deosebite, unice în viața celor doi parteneri, însă, pe măsură ce relația înaintează, cei doi fac schimb de lecții karmice, astfel că relația începe să devină toxică. Pur și simplu fiecare dintre cei doi parteneri are o lecție importantă de învățat, o lecție fără de care evoluția să spirituală se blochează.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Această lecție este legată de o limită. Poate fi vorba despre abuz/iubire, încredere/trădare, despre faptul că unuia i se cere să renunțe la legătură cu părinții, să plece într-o zona care nu îi face bine și așa mai departe.

Această lecție vorbește despre limitele noastre spirituale și umane, pe care trebuie să învățăm să le punem, să nu tolerăm ceea ce nu ne reprezintă, să învățăm să spunem nu, să conturăm mai clar ceea ce ne face cu adevărat fericiți.

Așa cum spuneam, chiar dacă relația sau cei doi parteneri nu par să se fi schimbat, totuși relația lor, pe măsură ce acumulează lecțiile karmice, devine toxică. Cei doi nu se mai înțeleg, până la urmă trebuie să se despartă.

Despărțirea este foarte dificilă, niciunul dintre cei doi nu poate pune capăt, iar dacă rămân așa, suferința va crește.

Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele” adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!  

Cea mai mare posibilitate ca Balanțele să aibă relații karmice este cu zodiile Rac și Capricorn.

Sursa foto articol: Ironika/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri