1 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 1596 share-uri

Fiecare zodie este influențată într-un mod aparte de mișcările astrelor în luna Aprilie 2022, însă o parte dintre nativi sunt cu adevărat binecuvântați, au noroc în unele domenii și astrele le susțin demersurile. Vă invităm să aflați care sunt cele 5 zodii încununate cu noroc în aprilie 2022.

Zodii binecuvântate în Aprilie 2022

Zodii norocoase în aprilie 2022: Berbec

În această lună nativii Berbec pur și simplu strălucesc. Reușesc să comunice excelent cu cei din jur, știu să conducă o conversație și să negocieze pentru a ajunge la scopul dorit, iar la locul de muncă sunt observați și apreciați, ba chiar pot primi noi proiecte care îi stimulează sau o avansare în post.

În plan emoțional, Berbecii se bucură de armonie și înțelegere în relațiile cu cei dragi și au acum posibilitatea să rezolve probleme mai vechi, să vindece răni din trecut, să întărească zonele sensibile ale relației pe care o au cu persoană iubită.

Dacă sunt singuri, au șanse mari să înceapă o relație interesantă în aprilie 2022.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Lavazza lansează capsulele Qualità Rossa, neutre din punct de vedere al emisiilor de carbon și compatibile cu aparatele de cafea Nespresso Original

Zodii norocoase în aprilie 2022: Rac

Nativii Rac primesc energii astrale vindecătoare. În sfârșit în această lună vor reuși să alunge oboseala, să se simtă plini de viață în fiecare zi, energici și optimiști, cu putere de muncă și de acțiune.

Dacă suferă de anumite afecțiuni, nativii Rac vor simți o ameliorare importantă în starea lor de sănătate.

De asemenea, este recomandat să încerce să adopte un stil de viață sănătos, să facă mai multă mișcare, să fie mai atenți la rutina somnului, să consume suficientă apă, căci toți acești pași mici îi ajută să își recapete energia și vitalitatea, dar și să amelioreze sau să prevină unele afecțiuni.

Foto: helenos/ shutterstock.com

Zodii norocoase în aprilie 2022: Fecioară

Luna aprilie le aduce dragoste, sexualitate, putere de atracție nativilor Fecioară, dar și armonie în viața personală.

Accentul lunii cade pe relațiile cu cei dragi și mai ales pe relația de cuplu. Fecioarele vor reuși să restabilească echilibrul în iubire, vor fi atrăgători și romantici, vor ști cum să trezească interesul partenerului și să reaprindă flacăra iubirii.

Sunt sarmanti și cuceritori, știu să facă cel mai frumos compliment la momentul potrivit și îi pregătesc partenerului de cuplu surprize care îl vor încânta și îl vor face să se simtă special.

Zodii norocoase în aprilie 2022: Săgetător

Luna aprilie este ca o lungă perioadă la spa pentru nativii Săgetător sau ca o perioadă în care reușesc să își consume adrenalina și să trăiască intens.

Săgetătorii vor ști să se distreze cu adevărat în această perioadă, să își petreacă în mod valoros timpul, să se bucure de viață, de prezența celor dragi, de tot ceea ce fac până la urmă. Au noroc ca la locul de muncă să primească proiecte care le sunt dragi, de asemenea, vor prinde toate oportunitățile pentru a călători și a explora, pentru a cunoaște locuri noi ce le trezesc interesul și admirația.

În relația de cuplu, Sagetatorii se bucură de armonie, de înțelegere și echilibru, dar trebui să fie atenți și să scorde suficient timp persoanei dragi.

Zodii norocoase în aprilie 2022: Capricorn

Capricornii se vor simți plini de viață în aprilie 2022, căci astrele le aduc energie astrală și mult optimism.

Capricornii vor ști să se bucure de viață, să valorifice micile bucurii din fiecare zi și, de asemenea, vor reuși să își urmărească toate țelurile fără prea mult efort. Pur și simplu le ies toate, au noroc exact atunci când trebuie, li se deschid toate ușile și sunt ca un magnet inclusiv la bani.

În dragoste, nativii Capricorn reușesc să ofere și să primească ceea ce doresc. Vor găsi satisfacție în relația pe care o au, iar cei singuri au norocul să întâlnească o persoană de care să se îndrăgostească și alături de care să poată construi un cuplu puternic și echilibrat.

Foto: alphaspirit.it/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri