5 Aprilie 2022 publicat în Horoscop 57 share-uri

Unele relații ne sunt date și nu le putem schimba, nu au fost alegerea noastră, însă toate relațiile pe care le construim depind de noi, de nevoile noastre care diferă de la o vârstă la alta, depind de bagajul spiritual propriu și moștenit, de datorii karmine și afinități energetice. Iar dintre toate acestea, unele legături trebuie să se întâmple. Vă invităm să descoperiți care sunt relațiile cosmice ale zodiei Balanță, acele relații cu un impact major asupra vieții acestor nativi.

Relațiile Cosmice ale zodiei Balanță: sufletele pereche

Sufletele pereche sunt acei oameni lângă care fiecare dintre noi poate construi o relație amoroasă extraordinară, lângă care ne simțim iubiți cu adevărat. Relația cu sufletul pereche presupune o înțelegere dincolo de cuvinte, pur și simplu cei doi se înțeleg din priviri, se simt chiar și când sunt departe, sunt unul pentru celălalt.

Fiecare dintre noi poate avea mai multe suflete pereche, așa de explică de ce o persoană, după pierderea unui partener alături de care a trăit iubirea adevărată, poate avea șansa ca, la un moment dat, să întâlnească o altă persoană lângă care să regăsească fericirea: un alt suflet pereche.

În astrologie, sufletele pereche sunt acelea care prezintă compatibilitate maximă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Izolația termică a casei - o necesitate pentru confort și economie! Tipuri de aparate dentare: care este cel potrivit pentru tine? 5 cadouri pe care i le poți dărui unui bărbat din viața ta

Nativii Balanță prezintă compatibilitate înaltă în ceea ce privește relațiile amoroase cu nativi din zodiile Gemeni, Leu și Vărsător, iar șansa cea mai mare este ca sufletele lor pereche să se găsească în aceste zodii.

Compatibilitatea zodiei Balanță cu Gemeni

Natura glumeață a Gemenilor și inteligența de care dau dovadă, precum și stilul lor vestimentar aparte îi fac pe acești nativi să devină foarte interesanți în ochii Balanțelor.

Mai mult decât atât, Gemenii iubesc aventura, călătoriile și dețin arta manipulării prin cuvinte, fiind maeștri când vine vorba de a comunica și a convinge pe cineva să fie de acord cu ei.

Balanțele nu sunt ușor de convins, dar cu siguranță vor savura o glumă bună și un restaurant select, ca să nu mai vorbim despre entuziasmul de a călători.

Împreună în arte și simțiri „Georgian Legend” revine pe 21 aprilie la Sala Palatului cu un spectacol uluitor de muzică și coregrafie Prestige Orchestra lansează piesa mirilor anului 2023. Ascultă „Ne unim destinele”

Cei doi au multe în comun și amândoi sunt oameni de succes, putând forma o relație puternică și matură, bazată pe iubire adevărată și respect.

Foto: Romolo Tavani/ shutterstock.com

Compatibilitatea Balanțelor cu zodia Leu

Șarmanți și mereu plini de idei, atenți la imaginea lor și reușind să rămână mai mereu în centrul atenției, nativii Leu reușesc să cucerească o Balanță, chiar dacă va fi necesar să insiste.

Independența Leilor, capacitatea lor de adaptare și puterea de a rămâne mereu pe val, spiritul întreprinzător și faptul că își urmează virusile și au succes în ceea ce fac stârnește admirația nativului Balanță. Ceea ce va menține și relația constă în loialitatea și spiritul protector al Leilor în relațiile intime, unde aceștia sunt, ca și felinele, balnzi și calzi, drăgălași chiar am putea spune, chiar dacă în afară casei par feroce și de temut.

adidas Club Originals - locul unde noua generație de culturemakers schimbă normele Mercur retrograd 21 aprilie -14 mai: Zodiile cu cele mai puternice lecții de învățat în următoarele 3 săptămâni! Vor ieși câștigătoare la sfârșitul acestei perioadei dacă își vor asculta sufletul De ce jantele sunt la fel de importante ca și anvelopele: 3 motive

Compatibilitatea Balanței cu zodia Vărsător

Vărsătorii sunt foarte diferiți de la persoană la persoană, parcă nu ar semăna între ei, însă au totuși câteva caracteristici comune: inteligența aparte, deprinderea de a privi către viitor, puterea de a lupta pentru dreptate, pentru mai bine, creativitatea aproape de neegalat, spiritul cald și blând, dorința de a ajuta.

Lângă un Vărsător o Balanță se va simți în siguranță, se va simți iubită, căci Vărsătorul nu prea știe să mintă, ba chiar am putea spune că unoeri sinceritatea sa este aproape brutală. Balanțele se vor simți în permanență stimulate să învețe, să rămână curioase, vor fi încurajate să lupte pentru visurile lor, pentru ceea ce iubesc și Vărsătorul va susține întotdeauna ca celălalt să trăiască așa cum îi place. Așadar lângă Vărsător Balanțele se redescoperă și își clădesc viața pe care și-ar dori să o trăiască.

Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Idei de cadouri memorabile pentru femei sofisticate

Ambii iubesc aventura, par neînfricați și nebuni împreună, nu se plictisesc niciodată unul lângă celălalt și rutina nu pare să le descrie stilul de viață. Rămân parcă liberi și îndrăgostiți ca niște adolescenți, însă fără să uite de responsabilitățile pe care le au în lume, față de ei, de semeni și de mediu.

Relațiile cosmice ale zodiei Balanță: Flacăra Geamănă

Sufletul geamăn sau flacăra geamănă reprezintă practic cealaltă jumătate a sufletelor noastre. Se spune că sufletele au fost întregi, dar că la un moment dat acestea s-au frânt în două, iar fiecare jumătate călătorește prin lume.

Dar doar împreună pot forma perfecțiunea.

Spre deosebirede sufletele pereche, flacăra geamănă este doar una, iar relația cu aceasta este desosebit de puternică, cei doi oameni par a fi legați printr-un cordon ombilical imaginar. Odată întâlnite, aceste persoane se cunosc profund fără să își povestească nimic, se simt complet, împreună devin deosebit de puternici, iar iubire dintre ele prezintă o forță pe care și cei din jur o simt.

VREAU SĂ CRESC SĂNĂTOS! ArtGranit redefinește calitatea și designul în domeniul amenajărilor interioare 6 cauze ale sânilor lăsați: cum poate fi rezolvată această problemă estetică?

Relația cu flacăra geamănă poate fi de orice tip: părinte-copil, intercolegiala, prietenie, romantică etc.

Nu este obligatoriu ca într-o viață să ne întâlnim flacăra geamănă. În funcție de nevoile evoluției spirituale, este posibil să parcurgem mai multe vieți până ce o vom întâlni.

Cea mai mare șansă pentru nativii Balanță este ca flacăra geamănă sa fie în zodia Leu. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri