31 Martie 2022 publicat în Horoscop 88 share-uri

Pe 1 aprilie 2022, vom avea parte de o Lună Nouă ce cade la 11 grade în semnul zodiacal al Berbecului, eveniment aflat totodată și sub influența planetelor Chiron și Mercur. Iată care sunt acele zodii care vor resimți în mod direct influența acestui eveniment astral și care vor fi cel mai mult impactate, într-un fel sau altul, de aceste conjucturi astrale ale începutului de aprilie.

Așadar, aceste zodii sunt…

Zodia Berbec

Având în vedere că Luna Nouă din prima zi a lunii aprilie are loc chiar în semnul Berbecului, este de la sine înțeles că această zodie se va afla sub lumina reflectoarelor astrale. Focul interior al Berbecului este puternic întreținut de astre așa că această zodie va fi plină de curaj, pasiune, încredere în sine și entuziasm în această perioadă, o forță motrice care dinamizează, inspiră și pune lucrurile în mișcare. În plus, torța creatoare a acestei zodii strălucește puternic și ea, astfel că Berbecul va reuși să vină cu idei noi, va realiza lucruri originale care îi pun în valoare abilitățile, își va demonstra cu răbdare și persistență talentele sale excepționale.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Chiar dacă această Lună Nouă poate veni la pachet și cu unele emoții copleșitoare pentru Berbec sau îi vor zgândări o rana mai veche și îi vor trezi amintiri dureroase, planeta Chiron îi oferă totodată și instrumentele necesare pentru a le face față, pentru a-și îmbrățișa propriile sentimentele și a le trece printr-un filtru interior al vindecării. Vorbește cu persoanele tale dragi despre ceea ce simți că este prea mult de gestionat pentru tine, te va ajuta enorm.

Foto: KOD Studio /Shutterstock

Zodia Rac

Influența Lunii Noi în Berbec asupra zodiei Rac este una extrem de productivă, în sensul în care Racul este ghidat de astre să își îndeplinească visurile și dorințele interioare, dar într-un mod concret și pragmatic. Lumina Lunii Noi asupra celei de-a 10-a case a Racului se resimte din plin, iar aceastâ zodie este la un pas distanță sau chiar în toiul succesului său profesional. Mulți nativi Rac se angajează în interviuri în această perioadă, au parte de mai multe propuneri de muncă, caută neobosiți cea mai bună variantă de lucru pentru ei, se simt foarte siguri pe ei și pe ceea ce știu să facă cel mai bine.

Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023

Vorbim de o autoîmputernicire intensă din partea astrelor, dar și de aventuri noi care se deschid pentru zodia Rac și care se aliniază la sufletul său autentic și la ceea ce își dorește cu adevărat să facă pe vitior. Alți nativi Rac sunt extrem de inspirați și creativi și reușesc să termine un proiect, să finalizeze de scris o carte etc, își investesc timpul în mod eficient pentru a-și construi o viață așa cum își doresc.

Zodia Capricorn

Pare că cerul este limita pentru zodia Capricorn în perioada următoare și multe lucruri frumoase și pozitive se întâmplă în viața acestei zodii. Luna plină în Berbec este pentru zodia Capricon un fel de lampă a lui Aladin care îi va îndeplini, una câte una, acele dorințe profunde, dar care îi servesc și spiritului său în evoluția sa. Intențiile tale au tot potențialul de a se concretiza în această perioadă, este important să fii perseverent, să știi ce vrei (și știi), să îți canalizezi energia în direcția potrivită și să rămâi concentrat înspre scopul tău.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

În plus, Luna Nouă în Berbec de pe 1 aprilie luminează și casa familiei și a căminului, aducând acest aspect în prim plan și vindecându-l. Prin urmare, Capricornul primește reconfirmarea că familia este cea mai importantă pentru el și va oferi și primi multă dragoste și afecțiune. În același timp, Capricornul reușește să găsească un echilibru între eu și ceilalți, între timp pentru cei dragi și timp pentru propria persoana, între carieră și viața personală.

Zodia Vărsător

În semnul Vărsătorului se află și alte planete precum Saturn, Venus, Marte așa că modul în care te prezinți în public în această perioadă nu este unul obișnuit. Imaginea ta în fața lumii are de câștigat căci strălucești efectiv și te faci cu ușurință remarcat nu dacă îți păstrezi gândurile și ideile pentru ține, ci dacă le expui în fața tuturor. Prin urmare, îți este ușor să îți exprimi punctele de vedere și ajungi cu ușurință la inima celorlalți. Conversațiile Vărsătorului cu ceilalți în această perioadă, chiar și în cadrul unor grupuri mai restrânse sau mai ample, aduc inspirație pentru toate părțile implicate, conexiuni profunde, schimburi mentale intense și un suflu nou pentru această zodie.

În plus, apetitul Vărsătorului pentru cunoaștere și lucruri noi este insațiabil. Ești precum un burete care absorbe cunoștințe și informații cu intenția de a le pune în aplicare în scurt timp. Pe plan emoțional, te simți îndrăgostit, radiezi de bucurie și fericire și te bucuri de fiecare clipă a primăverii petrecută fie de unul singur, fie în compania persoanei iubite.

Îți recomandăm să citești și articolul "Horoscop în detaliu pentru Aprilie 2022, luna II din primăvară"

Foto fr si main: Teo Tarras /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri