Horoscop în detaliu pentru Aprilie 2022, luna II din primăvară: Previziuni astrologice pe care toate zodiile trebuie să le știe! 

25 Martie 2022 publicat în Horoscop 116 share-uri

Cititi principalele previziuni astrale pentru luna aprilie 2022, cea de-a doua luna a primaverii, si descoperiti cum stati cu banii, dragostea, cariera si sanatatea in perioada urmatoare! 

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Berbec

Zodia Berbec este traversată de multe sentimente contradictorii în această perioadă. Mintea și inima lor visează una, realitatea este cu totul alta, iar în primele două săptămâni ale lunii aprilie 2022 încearcă să le aducă la un numitor comun, făcând tot ce pot ei mai bine având în vedere circumstanțele date. Reușesc cu brio să se echilibreze căci acesta este sezonul lor, înfloresc și strălucesc din toate punctele de vedere. Cea de-a doua parte a lunii aprilie 2022 este un moment cheie pentru nativii Berbec pe plan financiar, unde vor avea parte de unele câștiguri suplimentare din vechile lor proiecte sau parteneriate sau chiar de un nou început pe plan profesional.

Pe plan sentimental, lucrurile merg cât se poate de bine. Cuplurile în care sunt implicați nativii Berbec au parte de înțelegere și momente de fericire căci Berbecul și perechea sa reușesc să petreacă mai mult timp împreună și să se înțeleagă unul pe celălalt mai bine.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Taur

Aprilie 2022 este o lună excelentă pe plan financiar pentru zodia Taur. Prezența lui Jupiter, Marte și Venus se resimte puternic în sectorul financiar, iar această zodie va recupera în forță pentru săptămânile trecute când, pentru unii nativi, lucrurile nu au evoluat chiar cum se așteptau. Dar acolo unde li s-a închis o fereastră, în luna aprilie li se va deschide o ușă. O nouă oportunitate de business este adusă în discuție cu un potențial și puternic partener de afaceri și se poartă niște negocieri intense legate de un nou contract de colaborare.

În dragoste, nativii Taur trec printr-o stare de tensiune cu partenerul lor de viață. Deși sentimentele lor sunt la fel de vii și puternice, sunt însă niște puncte comune asupra cărora nu reușesc să cadă deloc de acord mai ales că Taurul nu știe să cedeze. Escaladați cu diplomație și empatie aceste situații indezirabile pentru a nu vă îndepărta de partenerul de viață și a vă simți cu inima împăcată.

Foto: EL_Art /Shutterstock

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Gemeni

Aprilie 2022 vine la pachet cu niște vești foarte bune pentru nativii Gemeni single. În viața lor domestică, în cea de cuplu sau în cea de oameni autonomi și single, există armonie, mulțumire, împăcare cu sinele lor, cu ceea ce sunt și ceea ce au realizat. Începând cu cea de-a doua săptămână a lunii nativii Gemeni single pot intra într-o nouă relație de iubire care devine extrem de importantă pentru ei. Vorbim de sentimente care evoluează treptat, dar sigur, sau chiar de niște prietenii sau relații mai vechi care se pot transforma cu ușurință într-o relație pe termen lung sau căsnicie.

Pe plan profesional, să nu îți fie teamă să îți exerciți abilitățile tale sociale, interacțiunile cu oameni care lucrează în domenii aferente celui în care activezi îți poți aduce niște perspective noi, din care ai multe de învățat. Deși nu vorbim neapărat de câștiguri materiale, ele îți favorizează evoluția pe termen lung.

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Rac

În luna aprilie 2022 acorzi mai multă atenție și importanță propriei sănătăți, unde veștile sunt bune și foarte bune, în funcție de caz și persoană. De asemenea, vindecarea este cuvântul cheie al lunii pentru acești nativi. Te simți activ, energic, reușești să îți înfrângi unele frici și să realizezi multe lucruri noi în această lună, ceea ce îți mărește încrederea în sine și te face să fii mândru de propria persoană. În plus, este foarte posibil ca unii nativi Rac să primească vești bune legate de unele analize medicale ale căror rezultat îl așteptau cu inima strânsă. Pe plan socio-profesional, te asociezi cu anumite persoane talentate sau aflate într-o poziție de lider, aducând în cariera ta o nouă dimensiune a evoluției.

Nativii Rac implicați într-o relație plănuiesc o escapadă romantică alături de partenerul lor de viață, iar cei single își tentează prietenii cu oferte de vacanță care de care mai atrăgătoare. Sunt într-un mood al explorării și al vindecării acești nativi, iar călătoriile vor face parte pentru ei din acest proces în luna aprilie 2022.

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Leu

Este foarte posibil ca în prima săptămână a lunii aprilie sau chiar până pe 15 aprilie 2022 să pleci într-o scurtă călătorie, cu diverse scopuri, în funcție de situația personală de viață. Universul îți cere determinare, curaj, răbdare și acceptare pentru a rezolva anumite situații sau chestiuni care nu mai suportau amânare și care îi pot implica și pe membrii mai îndepărtați ai familiei tale. Fii optimist și ai încredere în viață, lucrurile se vor aranja cât se poate de bine pentru tine, ai sprijinul tuturor persoanelor care contează pentru tine. În plus, ai ocazia de a revedea persoane dragi cu care nu ai mai discutat față în față de ani de zile. Depănați împreună amintiri, faceți schimb de idei, râdeți mult și vă încărcați unii de la ceilalți.

Nativii Leu single au șansa ca în a treia săptămână a lunii să cunoască o persoană interesantă prin intermediul unui prieten. Nu se lasă cuceriți ușor și sunt precauți, dar gândul le va zbura foarte repede la această persoană și pe zi ce trece vor deveni tot mai interesați de ea. Și viceversa.

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Fecioară

Viața conjugală a nativilor Fecioară va fi una armonioasă în cea de-a doua lună a primăverii. Este drept că sexualitatea și intimitatea vor juca un rol important pentru acești nativi în perioada următoare, dar nu se reduce doar la atât. Fecioara și partenerul său de viață sunt într-o perioadă de reîndrăgostire și își reconsolidează relația nu doar cu vorbe frumoase, ci și cu dovezi și gesturi concrete de iubire.

Astfel, cei doi vor reuși să facă niște pași importanți și decisivi pentru relația lor (poate să mai aducă pe lume încă un copil, poate să achiziționeze o locuință mai mare sau o nouă mașină mai potrivită necesităților lor etc) și viitorul lor comun. Pentru cei logodiți, vor bate clopotele de nuntă în curând sau vor cunoaște familia partenerului în curând, pentru a-și susține în fața acestora cauza lor sentimentală.

Pe plan profesional, Fecioara se face remarcată în această perioadă pentru ideile sale originale și rapiditatea cu care reușește să le implementeze.

Citiți continuarea horoscopului pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri