29 Martie 2022 publicat în Horoscop 73 share-uri

Chiar dacă știm că nativii Fecioară sunt perfecționiști și analitici, totuși aceștia prezintă o emotivitate aparte, o sensibilitate mare pe care foarte rar o lasă să iasă la iveală. Aceștia au nevoie de o conexiune profundă, iar unele relații le pot crea răni care se vindecă greu. Vă invităm să descoperiți care sunt acele legături cu impact deosebit de puternic în viața nativilor Fecioară, acestea reprezentând Relațiile Cosmice ale acestei zodii.

Relațiile Cosmice ale zodiei Fecioară: sufletele pereche

Natvii Fecioară fie au noroc să își găsească repede sufletul pereche, fie îl caută o vreme îndelungată. Acești nativi, deși sunt sociabili și pot avea mulți prieteni, totuși își deschid destul de greu sufletul.

Într-o relație amoroasă au nevoie să construiască întâi temelia încrederii, ca apoi să își expună liberi sentimentele, valorile și vulnerabilitățile.

Fiecare dintre noi poate avea mai multe suflete pereche. Întâlnirea cu acestea va avea loc atunci când fiecare este pregătit, când este deschis către iubire adevărată și matură, când are o relație bună cu el însuși, când are grijă de mediu și de viață în general, când a reușit să își vindece rănile și să se accepte așa cum este.

Toate aceste atitudini deschid porțile iubirii adevărate, astfel că șansa de a întâlni sufletul pereche crește considerabil.

De cele mai multe ori, conform zodiacului, sufletele perece ale Fecioarelor sunt născute în zodiile Taur, Rac sau Vărsător și reprezintă, de fapt, nativii cu care Fecioarele prezintă cea mai mare compatibilitate în relațiile amoroase.

Compatibilitatea zodiei Fecioară cu zodia Taur

Deși Taurii pot fi centrați mai mult pe partea materială a vieții și pe confort în general, acuzând câteodată Fecioarele pentru spiritul critic sau timpul exagerat pierdut în muncă, totuși cele două zodii își oferă una celeilalte exact ceea ce au nevoie. Așadar nativul Taur, familist și loial, îi ifera încrederea și siguranța de care nativul Fecioară are nevoie, precum și confortul material și curajul de a explora. Fecioarele însă îi pot ghida pe Tauri în a face cele mai bune alegeri, căci Fecioarele pot vedea foarte bine atât punctele forte, cât și cele slabe ale unei situații. Firi intelectuale și cu un umor foarte apreciat, Fecioarele vor ști întotdeauna să păstreze armonia în discuții, chiar și atunci când au în față cel mai fioros Taur.

Cei doi pot contrui o relație minunată și prosperă.

Foto: Drawlab19/ shutterstock.com

Compatibilitate Fecioară-Rac

Racii sunt delicați și romantici, știind să facă o oază de relaxare din căminul lor. Firi tandre, protectoare și tolerante, Racii inspiră încredere și armonie, iubire și dedicare nativilor Fecioară, iar acestea sunt calități de care aceștia au nevoie pentru a se deschide într-o relație.

În bartele nativilor Rac, Fecioarele se simt iubite, protejate, înțelese, acceptate. Deși inițial pare că cei doi vor avea mai degrabă o relație de prietenie, pe măsură ce se cunosc realizează că pot construi o legătură deosebit de puternică, iar dacă devin iubiți, aproape nimic nu îi va mai putea despărți.

Compatibilitate Fecioară-Vărsător

Inteligența Vărsătorilor și firea lor caldă și sinceră reprezintă calitățile care îi fascinează pe nativii Fecioară. Vărsătorii, pe cât sunt de optimiști și blânzi, pe atât sunt de determinați și inteligenți. Au o imaginație debordantă, au idei care slăvesc viața modernă, dar sustenabilă, sunt evolutivi și, de ce să nu recunoaștem, foarte interesanți.

Nativii Fecioară se vor simți stimulați de inteligența Vărsătorilor, se vor simți atrași de frumusețea aparte a acestora și de firea lor deosebit de creativă, se vor simți înțeleși și în siguranță lângă nativii Vărsător care, pe cât sunt de rebeli și imprevizibili, pe atât sunt de responsabili.

Relațiile cosmice ale zodiei Fecioară: Flacăra Geamănă

Spre deosebire de sufletele pereche, Flacăra Geamănă nu poate fi decât una.

Se spune că, la începuturi, sufletele erau perfecte, dar apoi au fost împărțite în jumătate, în alte două suflete incomplete, imperfecte, care rămân să se caute unul pe celălalt până ce se vor întâlni. Această întâlnire nu trebuie neapărat să aibă loc în fiecare viață a individului.

Mai mult decât atât, față de sufletele pereche cu care legăm relații amoroase, Flacăra sau Sufletul Geamăn poate crea orice tip de legătură cu noi, de la cea de rudenie, până la prietenie, mentor, coleg etc.

Întâlnim Flacăra Geamănă atunci când ne-am încheiat scopul spiritual în această viață, când am evoluat maxim posibil și mai departe avem nevoie de această întregire. Însă și Flacăra Geamănă trebuie să fie pregătită.

Cea mai mare posibilitate pentru nativii Fecioară este că Flacăra Geamănă să se afle în zodiile Taur sau Rac.

Relațiile cosmice ale zodiei Fecioară: Datoriile Karmice

Așa cum le spune și numele, aceste datorii sau relații karmice vin, de fapt, să încheie o etapă, să ne schimbe viața în bine, să ne ofere lecții care să ne ajute să evoluăm spiritual.

Relațiile karmice debutează brusc, intens, cu o atracție de nestăvilit, cu fluturi în stomac și nopți de insomnii. Aceste relații nu au la bază principiul construirii iubirii pas cu pas, ci sunt spectaculoare, răvășitoare.

Pe măsură ce avansează, cei doi parteneri vor simți că unul altuia creează experiențe poate în cele mai vulnerabile zone ale celuilalt, putându-se ajunge până la abuz. Despărțirile din astfel de relații sunt foarte dureroase, iar amprenta legăturii va fi prezentă toată viața, chiar și când cei doi nu își mai vorbesc niciodată.

Din relațiile karmice învățăm o limită a noastră sau ne generează situații de criză pentru a reuși să evoluăm dintr-un blocaj spiritual. Relațiile karmice apar ca mari iubiri, dar se pot stinge cu o suferință pe care învățăm apoi să o acceptăm, să o iertăm, cu condiția să mergem mai departe.

Nativii cu care Fecioarele pot crea relații karmice sunt adesea născuți în zodiile Berbec sau Leu.

Sursa foto: Benjavisa Ruangvaree Art/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri