Horoscop în detaliu pentru Aprilie 2022, luna II din primăvară: Previziuni astrologice pe care toate zodiile trebuie să le știe! 

25 Martie 2022 publicat în Horoscop 116 share-uri

Cititi principalele previziuni astrale pentru luna aprilie 2022, cea de-a doua luna a primaverii, si descoperiti cum stati cu banii, dragostea, cariera si sanatatea in perioada urmatoare! 

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Balanță

Cu Marte și Saturn în casă ta a 10-a, progresul la locul de muncă îți este garantat dacă te afli în zodia Balanței. Cei care au afaceri proprii reușesc să exploreze noi dimensiuni și să atragă de partea noi investitori sau potențiali colaboratori pe termen lung. Nativii care lucrează ca și angajați pot avea parte de o promovare la sfârșitul lunii sau de o propunere de a colabora în afara jobului lor oficial. În relația lor de iubire, Balanțele, datorită conjuncturii dintre Marte, Venus și Jupiter în cea de-a cincea casă, au parte de momente și experiențe plăcute și de aplanarea conflictelor sau jocurilor de-a vinovatul și vinovăția.

Acești nativi învață din nou reciproca încrederii și a înțelegerii în relațiile de iubire, dar și respectul față de membrii mai în vârstă sau mai tineri ai familiei lor. Chiar dacă este posibil ca o persoană din mediul tău apropiat să se confrunte cu o mică problema de sănătate, ești acolo pentru ea și o susții cum poți, fiindu-i alături în procesul său de recuperare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Scorpion

Ți-ai propus anumite obiective materiale și financiar anul acesta pe care nu ai reușit să le implementezi nici până în luna martie și de aceea te simți ușor debusolat la începutul lunii aprilie 2022. Nu știi încotro să o iei sau ce decizie să iei legat de achizionarea unui teren sau a unei proprietăți sau chiar de mutarea cu totul într-o altă țară. Ai prea multe considerente de luat în calcul și nu toate ți se aliniază cum ti-ai fi dorit. Ascultă sfatul familiei sau al unor prieteni mai vechi care îți vor binele și care te vor ghida financiar și vei avea doar de câștigat.

Răbdarea și cumpătarea sunt de aur în această perioadă și este indicat să acționezi doar când lucrurile sunt întru beneficiul tău. Începând cu cea de-a treia săptămână a lunii aprilie 2022, vei beneficia și de îndrumare divină, iar faptul că vei obține niște câștiguri suplimentare te propulsează din ce în ce mai aproape de îndeplinirea visurilor tale.

Scorpionii single leagă noi prietenii luna aceasta și prin intermediul acestor persoane vor face un pas înainte înspre întâlnirea sufletului lor pereche. Zilele de 7, 10, 13, 14, 23 aprilie sunt cele mai bune zile pentru întâlnirile predestinate și a cunoaște o persoană specială pentru inima ta.

Foto: Inara Prusakova /Shutterstock

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Săgetător

Cu Venus și Marte care îți activează cea de-a patra casă la începutul lunii aprilie 2022 și cu o conjuncție puternică mai târziu între Jupiter și Neptun, așteaptă-te să te îndrăgostești în cele mai neobișnuite și neașteptate circumstanțe dacă ești un Săgetător single, poate chiar în timpul alergării tale în jurul blocului sau în timp ce îți îndeplineșți anumite responsabilități zilnice. De asemenea, în această lună, te gândești intens și îți analizezi comportamentul în relațiile anterioare, elaborând strategii viitoare despre cum să fii o persoană mai bună în relația ta viitoare.

Deși ești o fire independentă și liberă, jonglezi tot mai mult cu ideea de a-ți întemeia o familie și a te căsători, simțindu-te mai pregătit ca niciodată de a te implica într-o nouă relație, ceea ce se va și întâmpla foarte curând. Dacă ești căsătorit, elaborezi strategii despre cum îți poți proteja familia mai bine în viitorul apropiat și începi să îți construiești deja planuri în acest sens.

Pe plan profesional, aprilie 2022 este o perioadă foarte încărcată pentru tine, dar tânjesti să te regăsești cu prietenii tăi și să stați la poveșți îndelungate despre viețile voastre. Mercur încurajează confesiunile și conexiunile între sufletele-surori ale zodiei Săgetător.

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Capricorn

Aprilie 2022 este o luna benefică și înfloritoare pentru zodia Capricorn din punct de vedere emoțional. Datorită prezenței lui Venus și a lui Jupiter în cea de-a doua casă a zodiei tale, experimentezi sentimente de iubire autentică față de persoana iubită. Chiar dacă veți avea parte de unele momente stresante sau presante pentru voi în a doua parte a lunii, realizați că sunteți mai uniți ca niciodată, că vă puteți sprijini unul pe celălalt indiferent de situație și că vă aflați împreună în aceeași barcă indiferent de direcția din care bate vântul.

La locul de muncă lucrurile se vor desfășura obișnuit pentru tine în luna aprilie, fără modificări semnificative, iar dacă apar, acestea vor fi legate de ritmul de muncă. Este posibil să primești o propunere cu un nou job, dar nu este ceea ce îți dorești așa că hotărârea ta va fi instantanee și tranșantă. Partenerul, în schimb, va fi pus față în față cu unele decizii ale conducerii, va fi traversat de anumite frământări și îngrijorări și îți va cere sfatul într-o anumită privință.

În ceea ce privește sănătatea, astrele în aprilie 2022 te încurajează și te susțin să faci niște pași importanți pentru sănătatea ta, să îți îmbunătățeșți stilul de viață și să renunți la unele vicii precum fumatul (dacă le ai).

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Vărsător

Dacă luna martie te-a ținut în priză, luna aprilie 2022 va avea un ritm un pic mai lent pentru tine, dragă Vărsător, și vei putea să îți tragi sufletul și să te relaxezi un pic. De asemenea, aspectul financiar și socio-profesional vor fi bine aspectate de astre în această lună. Primești mai multe propuneri de colaborare, cadouri neașteptate din partea partenerilor tăi de afaceri, ești invitat la mai multe evenimente în care ai ocazia să cunoști persoane noi sau să îți consolidezi relațiile profesionale, doar că totul se va realiza într-un mediu mai relaxant și degajat. Este posibil chiar să ți se ceară expertiza într-un anumit proiect sau să fii invitat ca și speaker în cadrul unui eveniment care îți place nespus.

Pe plan sentimental, viața de cuplu a multor Vărsători va fi în această perioadă despre comunicare, dialog comun, reciprocitate și găsirea unei căi de mijloc. Chiar dacă sentimentele față de partener sunt puternice și nu aveți de gând să dați bir cu fugiții, vă simțiți neînțeles și aveți tendința de a vă retrage lezați în colțul vostru în loc să comunicați deschis și sincer. Învățați să fiți mai toleranți și să înțelegeți și punctul de vedere al celuilalti sau să priviți lucrurile prin ochii lor. Este păcat să vă înstrăinați unul față de celălalt din cauza orgoliilor și a nimicurilor. Curaj, dialog și multă iubire, astrele sunt de partea voastră și le încurajează!

Horoscop aprilie 2022 pentru zodia Pești

Aprilie este o lună a începutului pentru mulți nativi Pești, o lună în care aceștia vor fi implicați în multe proiecte de educație și educare, posibil chiar într-un nou job sau noi oportunități de a învăța lucruri noi sau de a-i învăța pe alții, împărtășind din cunoștințele lor. Va trebui să fiți deschiși și flexibili și să vă adaptați noilor voastre circumstanțe socio-profesionale și în același timp să onorați și responsabilitățile familiale. Atâta timp cât aveți sprijinul și înțelegerea persoanei iubite, nimic nu vi se pare prea mult. Ba chiar vă simțiți fericit și entuziasmat să vă aflați în noua voastră poziție.

Pe de altă parte, odată cu intrarea Soarelui în Berbec, este posibil să afli vești bune de la un membru mai tânăr al familiei tale sau să reiei o legătură cu un prieten mai vechi. Discuțiile cu acesta îți oferă noi perspective de viitor, confirmându-ți ceeea ce gândeai de mult în sinea ta în legătură cu mutarea într-un alt spațiu/țară/job/loc/locuință. Banii încep să curgă către tine la sfârșitul lunii așa că, încet, dar sigur, vei reuși ca în viitorul imediat să îți implementezi dorințele.

Acordă atenție mișcării și alimentației sănătoase în această perioadă. Evită mâncarea de proastă calitate pentru a evita ulterioare probleme digestive și fă cele mai bune și sănătoase alegeri pentru tine din punct de vedere nutrițional.

Foto fr si main: Yevheniy Zhylchuk /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri