12 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 1364 share-uri

Acestea sunt cele 3 zodii care beneficiază de cel mai mare noroc astral în lunile care vin, zodii care au tras lozul câștigător al inimii și pentru care iubirea va schimba tot (sau cel puțin anumite aspecte ale vieții lor) în perioada următoare de 3-4 luni (noiembrie 2021-februarie 2022).

Iubirea se reflectă individual în viața fiecăruia dintre noi în funcție de propriile circumstanțe de viață, alegeri, destin, momentele de grație divină, lecțiile pe care le avem de învățat și/ sau gradul de evoluție personală. Chiar dacă vom revenim cu previziuni complete pentru fiecare zodie în parte în ceea ce privește lunile de iarnă 2021-2022 și viața sentimentală a fiecăruia, ne-am oprit astăzi asupra celor mai norocoase zodii din perioada următoare din punct de vedere emoțional.

Deși ne referim cu precădere la lunile de iarnă decembrie-februarie 2021-2022, în cazul unora influențele planetare de bun augur își pot face simțită prezența încă din noiembrie 2021. Așadar, dacă vă aflați în rândul zodiilor de mai jos, pregătiți-vă încă din noiembrie pentru a vă întâlni sufletele pereche, pentru o cerere în căsătorie inopinată sau pentru a fi alături de persoana iubită pentru cât mai mult timp.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!  

Iată care sunt cele 3 zodii care au tras lozul câștigător al inimii și pentru care iubirea va schimba tot (sau cel puțin anumite aspecte ale vieții lor) în perioada următoare de 3-4 luni (noiembrie 2021-februarie 2022).

Top 3 zodii cu cel mai mare noroc astral în dragoste în iarna 2021-2022

Pe locul I - zodia Capricorn: Familie și căsătorie

Din punct de vedere sentimental, Capricornul se va afla în perioada următoare în una dintre cele mai bune perioade ale vieții sale. Această zodie este cap de listă la capitolul noroc în dragoste în lunile următoare, iar dacă nu a cunoscut deja persoana visurilor sale, o va face cât de curând. Cum? Prin intermediul unor întâlniri surpriză din partea destinului sau a unei întâlniri predestinate, care îți apare în cale din neant. Capricornul va fi asemenea unei stele strălucitoare în intervalul următor de timp și toate nefericirile sale anterioare, eșecurile sau dezamăgirile sale vor fi date uitării, atât de hrănitoare și benefică este pentru el nouă iubire care își va face simțită prezența în viața sa.

Când îți este dor de cineva, pune mâna în dreptul inimii – în sufletul tău dragostea pentru acea persoană este nesfârșită Numerologie: APRILIE 2023 – O lună extraordinară pentru a ne echilibra relațiile! Energia lui 2 este mai puternică ca niciodată 5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Rănile sale din trecut sunt pansate, vindecate, așa că acum este momentul să meargă mai departe cu viața sa și să își construiască un viitor armonios și o familie.

Foto: De la AS.Makarova /Shutterstock

Perioada sezonului rece este o perioadă transformatoare pentru el, o perioadă în care își va regăsi liniștea, bucuria și pofta de a trăi alături de o persoană care îl iubește enorm. La rândul sau, Capricornul se îndrăgostește până peste urechi. Simte că a întâlnit o persoană care îl înțelege pe deplin, îl respectă și îi onorează sentimentele, îl acceptă așa cum este și care ii va fi alături la bine și la rău. Lângă această persoană, sufletul său se simte acasă, împăcat și fericit și nu va ezita să o ceară în căsătorie atunci când va găsi momentul potrivit pentru amândoi.

Femeile din România nu au timp pentru ele. Grija și timpul sunt întotdeauna îndreptate către familie, copii, părinți, dar niciodată către nevoile lor. Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Cele mai bune căști pentru momentul tău cu tine

Pe locul al II-lea - zodia Vărsător: Vindecare și un nou început în iubire

Clopotele schimbării și ale iubirii bat la ușa Vărsătorului de ceva timp, iar dacă până acum nu ai fost suficient de pregătit pentru ele încât să le inviți cu inima deschisă și cu toată bunăvoința ta, lucrurile stau la polul opus acum. Ai acumulat înțelepciune din lecțiile tale anterioare, ai experimentat multe în trecut, te-ai celebrat pe tine însuți, învățând să lași în urmă trecutul și să îți onorezi propria persoană și dorințele adevărate ale inimii tale.

Dacă până acum nu erai pregătit pentru un nou început în dragoste și ai avut nevoie de o perioada de vindecare pentru a-ți clarifica emoțiile și a face pace cu trecutul, încet, încet. te deschizi din nou iubirii și posibilităților. Ești din nou dispus să iubești și să dăruiești din preaplinul inimii tale generoase și vei primi înapoi pe măsură.

Sweeteria deschide prima cofetărie - ciocolaterie fără zahăr din România în Destiny Park Tehnici de meditație personalizate: Cum să alegem metoda potrivită în funcție de starea noastră de spirit  Copilul tău mănâncă emoțional?

Fiindcă ai lansat sămânța dorinței tale în univers, așteaptă-te la oportunități fabuloase în iubire. Știu, poate că acum nu se întrevede nimic la orizont și privești cu scepticism ceea ce îți spunem. Dar perioada noiembrie-decembrie poate fi începutul unor luni de vis pentru tine. Este posibil ca o persoană din trecutul tău să se reîntoarcă în viața ta, cerându-ti iertare cu adevărat și fiind hotărâtă să creeze cel mai bun viitor pentru voi, sau să apară noi oportunități de iubire în viața ta și o persoană complet nouă. Este o iubire reconfortantă, care te regenerează și îți crește la loc aripi pe umeri, te face să privești totul cu alți ochi.

De asemenea, întâlnirile din această perioadă sunt întâlniri predestinate pentru Vărsător așa că, în cazul anumitor Vărsători, nici nu va fi nevoie de prea mult timp pentru a spune “da”, căci hotărârea a fost luată încă din momentul în care v-ați cunoscut. De asemenea, pentru a primi și cireașa de pe tort, unii Vărsători vor experimenta maternitatea sau paternitatea în perioada următoare, un motiv în plus de fericire, exuberanță, entuziasm și încredere în viitor și în iubire.

Ultimele tendințe în materie de rochii de mireasă pe care trebuie să le cunoști 12 sfaturi pentru îngrijirea părului vopsit Ghid pentru alegerea mobilierului interior

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri