12 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 1364 share-uri

Acestea sunt cele 3 zodii care beneficiază de cel mai mare noroc astral în lunile care vin, zodii care au tras lozul câștigător al inimii și pentru care iubirea va schimba tot (sau cel puțin anumite aspecte ale vieții lor) în perioada următoare de 3-4 luni (noiembrie 2021-februarie 2022).

Pe locul al treilea - zodia Scorpion - Ceea ce ți se pregătește poate fi mai bun și mai bine pentru tine decât ți-ai imaginat tu vreodată

Chiar dacă unii nativi Scorpion single sunt nerăbdători și li se poate părea că iarna este prea departe, iubirea va veni către ei mai repede decât se așteaptă. Aveți încredere în voi înșivă, în legea atracției și în orchestrațiile magnifice ale universului. În astfel de circumstanțe armonioase și echilibrate, fără să faceți din iubire un obiectiv în sine, dragostea va veni de la sine, natural și firesc.

Bucurați-vă până atunci de orice lucru din viața voastră, cât de mic, și pregătiți terenul pentru o nouă iubire înfloritoare. Rupeți definitiv punțile cu trecutul, uitați, iertați și zâmbiti larg posibilității unui nou început. Poate că nu va fi iubirea răvășitoare și pasională la care visați (dar cine spune că aveați nevoie de așa ceva?), ci una calmă și echilibrată, dar va fi exact ceea ce trebuie. Chiar dacă întâlnirea cu persoana la care ați visat se poate realiza în împrejurări deloc neobișnuite, ba chiar banale din punctul vostru de vedere (împrejurări sociale), emoțiile pe care noua iubire le va stârni în sufletul vostru vor fi calde și puternice și vor crește în intensitate pe măsură ce timpul va trece.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna MAI 2023 – mai mult din tot ceea ce ne dorim. Luna cu vibrația lui 3 are o energie divină și manifestări creatoare. Avem datoria Bucuriei în această lună!   Nu ne este permis niciodată ca părinți să invalidăm emoțiile copiilor noștri, să le ocolim, să ne lăsăm stânjeniți de exprimarea lor emoțională. Interviu cu Georgiana Spătaru, psiholog și terapeut, despre emoțiile copiilor noștri “Nu trebuie niciodată să ţi se pară ceva cu neputinţă.” 31 de citate vizionare si celebre de la Alexandre Dumas (tatăl), cel mai popular scriitor francez din lume Foto: De la Oliver.zs /Shutterstock

Această persoană vă cucerește definitiv cu frumusețea sa interioară, cu noblețea și prospețimea felului său de a fi, și întâlnirea voastră pare că a fost bine orchestrată de mâinile destinului. Să nu vă mire dacă în primele luni ale lui 2022 vorbim deja de începerea unei căsnicii de toată frumusețea, de mutarea împreună sau achiziționarea unei noi locuințe, mai spațioase, în doi. 2022 este pentru Scorpion un an reprezentativ și norocos, cu un impact covărșitor asupra următorilor ani.

Foto fr si main: De la luboffke /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri