15 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 183 share-uri

Horscopul anului 2022 este destul de promițător pentru nativii Gemeni în ceea ce privește planul sentimental, al familiei și al relațiilor în general. Au loc mai multe etape interioare de remodelare și redescoperire a valorilor prezente ale nativilor Gemeni, dar și de reorganizare a relațiilor pe care aceștia le au au atât cu partenerul de viață și membrii familiei, cât și cu prietenii și colaboratorii de la serviciu. Citiți horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru zodia Gemeni.

Horoscopul dragostei Gemeni 2022: previziuni generale

Dacă prima parte a anului rămâne cu un ritm relativ asemănător celui din 2021 în privința relațiilor, adică prea multe evenimente nu par să aibă loc în acest plan pentru nativii Gemeni, totuși dincolo de ceea ce vedem se petrec schimbări.

Mai exact, în sinea lor, nativii Gemeni realizează o evaluare a relațiilor pe care le au, a modului în care ei se raportează la ceilalți și invers, dar și o apreciere a modului în care aceste relații le sunt de ajutor privind planurile lor din viitorul apropiat.

Așadar, deși mari schimbări nu par să se întâmple, în realitate nativii Gemeni plănuiesc deja o restructurare a relațiilor pe care le poartă.

Abia spre jumătatea anului toate aceste planuri, gânduri și concluzii ale nativilor Gemeni vor ieși la iveală, când aceștia vor începe să restabilească limitele în relațiile pe care le au, granițele acestora, scopurile din relații.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Este posibil să renunțe la unele prietenii, poate chiar și la partenerul de viață, dacă vor considera că nu rezonează cu relația de cuplu pe care o au și că încercarea de a face schimbări nu le aduce mari speranțe.

Finalul de an este mult mai liniștit după toate furtunile care vor avea loc în planul relațiilor Gemenilor, așadar vor avea timp să se odihnească, să se bucure de prezența celor dragi și să își aloce și lor un timp personal.

Foto: IVASHstudio/ shutterstock.com

Horoscop GEMENI 2022: relațiile și prietenia

Așa cum spuneam mai sus, prima jumătate a anului 2022 nu conturează schimbări vizibile, însă nativii Gemeni cântăresc importanța prieteniilor și relațiilor pe care le au și impactul acestora în viața lor personală și profesională.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Așadar acum decid în ce prietenii vor investi și ce relații vor lăsa în urmă. Tot acum, dar mai ales începând cu vara lui 2022, vor crea noi relații și noi parteneriate, astrele aducând succes în special la locul de muncă, unde aceste parteneriate vor avea un ecou financiar pentru Gemeni.

În tot cazul, atât prima parte a anului, de introspecție, cât și a doua, de decizii, aduc un disconfort pentru nativii care trec prin această remodelare interioară și redescoperire a valorilor actuale, a modului în care rezonează cu cercul lor social. Nu va fi ușor să ia decizii și să le pună în aplicare, dar sunt hotărâți să facă anumite schimbări în viața lor, dacă doresc o îmbunătățire a calității vieții și dacă doresc să aibă succes cu ceea ce își propun mai departe. Citește continuarea în pagina 2 >>

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri