13 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 166 share-uri

Horscopul anului 2022 este destul de promițător pentru nativii Gemeni în ceea ce privește planul sentimental, al familiei și al relațiilor în general. Au loc mai multe etape interioare de remodelare și redescoperire a valorilor prezente ale nativilor Gemeni, dar și de reorganizare a relațiilor pe care aceștia le au au atât cu partenerul de viață și membrii familiei, cât și cu prietenii și colaboratorii de la serviciu. Citiți horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru zodia Gemeni.

Horoscop Gemeni 2022: viața de familie

Relațiile cu membrii familiei pot suferi unele modificări în 2022, în sensul că nativii Gemeni vor dori să restabilească anumite limite, poate o frecvența a vizitelor, iar aceste decizii vor avea ecou, desigur, și asupra celorlalți. Așadar e posibil să dorească să vorbească mai des cu unii membrii ai familiei, să îi viziteze mai des, să reia unele relații stinse cu rude mai îndepărtate etc.

De asemenea, este posibil să își dorească să impună unele limite, pe scurt zis nu le vor mai permite celorlalți chiar orice. Poate că la început pot părea suparaciosi sau morocănoși, însă cu timpul și ceilalți le vor înțelege deciziile.

În ceea ce privește cuplul, în prima parte a anului nativii Gemeni analizează cât de mult reprezintă cuplul în care se află în raport cu idealul lor în iubire. De asemenea, vor încerca să identifice acele soluții prin care ar reuși să îmbunătățească viața de cuplu.

Retail jobs

În funcție de răspunsurile și deciziile pe care le vor lua în această perioadă se va contura și viața de cuplu în a doua jumătate a anului. Fie nativii Gemeni se vor implica activ în relația lor amoroasă, vor încerca să rezolve probleme mai vechi, să revitalieze romantismul stins, să înfrunte rutina, să interacționeze mai mult cu persoană iubită, fie vor merge către despărțire.

Foto: Zametalov/ shutterstock.com

Horoscop Gemeni 2022: șansa de a începe o relație pentru cei singuri

Nativii singuri se vor orienta anul acesta în special pe relațiile și colaborările care țin de serviciu. Cu toate acestea, în sinea lor, familia rămâne importantă și vor încerca să soluționeze în timp util orice problemă apare în legătură cu cei dragi.

Citeste si:
Lionel Messi: gestul de iubire făcut față de soția sa, Antonela, la...
Lionel Messi: gestul de...

Șansa de a întâlni sufletul pereche, cel puțin din punct de vedere astral, se conturează mai intens în a două jumătate a lui 2022.

În funcție de harta astrală personală, este totuși posibil ca nativii Gemeni să întâlnească și mai devreme o persoană interesantă.

Această persoană o vor găsi fie într-un vechi cerc de prieten, fie în conjunctură profesională, în afaceri sau la locul de muncă. Deși sunt firi deschise, îndrăznețe și curajoase, totuși nu se vor arunca într-o relație până nu sunt convinși că este ceea ce își doresc.

Atenția trebuie să fie mare, căci astrele aduc în vedere posibilitatea de a fi înșelați, dezamăgiți.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri