8 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 1474 share-uri

Horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru nativii Taur aduce foarte multe vești bune, aduce noroc în iubire, echilibru emoțional și beneficii vindecătoare cu ajutorul celor dragi. Există o comoară în inima acestor nativi pe care o descoperă în acest an. Mai mult decât atât, nativii Taur învață să își îmbrățișeze vulnerabilitățile și să le transforme în puncte tari. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru anul 2022 în privința dragostei, relației și familiei, descifrate pentru zodia Taur.

Horoscopul dragostei Taur 2022: previziuni generale

Anul 2022 vine cu multe provocări pentru nativii Taur, iar toată această forfotă și energie astrală este recomandat să o utilizeze pentru a obține relații armonioase și conjuncturi favorabile, altfel vor fi mânați de la spate, iar această din urmă ipostază nu le va fi pe plac.

Așadar depinde de fiecare nativ cum își construiește relațiile din jur și cât de bine știe să se adapteze și să reacționeze pozitiv în fața provocărilor acestui an. Tocmai de aceea spunem că în 2022 fiecare Taur este propriul arhitect al relațiilor pe care le menține sau le stabilește pentru prima dată.

Dacă în prima parte a anului accentul și interesele nativilor înaintează în zona profesională, ei bine nativii trebuie să fie conștienți că tot stresul acumulat la locul de muncă nu trebuie să treacă pragul ușii casei, pentru a nu se confrunta cu situații tensionate nejustificate față de partenerul de viață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

Din primăvară romantismul înflorește în cuplu, iar nativii Taur devin mai atenți la viața lor personală, dar totodată și la propriile percepții. Sunt dispuși să facă schimbări în mentalitatea lor, să devină poate mai optimiști, să se bucure mai mult de micile plăceri ale vieții, să se îndrepte și către bucuriile spirituale și nu doar cele materiale.

Este o perioadă importantă pentru evoluția spirituală și emoțională a Taurilor, care se pot schimba acum, se pot modela, se pot transforma în oameni cu alte valori, iar toată această transformare este cu totul în sens bun.

Începând cu a doua jumătate a anului, Taurii vor simți nevoia să facă puțină curățenie în relații sau să schimbe limitele unor prietenii, pentru a reuși să respingă influențele negative ale celorlalți.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

Devin mai centrați către propria persoană, către beneficiile individuale ale prieteniilor și relațiilor pe care le poartă, astfel că pe de o parte vor stabili unele granițe, pe de altă parte pot construi noi relații, noi colaborări. Cei din jur, care cunosc nativii de multă vreme, pot constata că aceștia au devenit poate mai atenți la modul de exprimare, mai permisivi sau mai stricți în unele privințe, pot constata că s-au schimbat cumva, că sunt oameni și mai buni decât erau.

Această grijă pentru propria evoluție interioară este de mare ajutor pentru nativi, ajutându-i să se redescopere și totodată să atragă în jurul lor oamenii potriviți, care îi inspiră și lângă care se simt cu adevărat bine.

În final de an nativii Taur vor avea tendința să facă o evaluare aspura celor întâmplate de-a lungul anului. Au nevoie de unele răspunsuri, vor dori să tragă unele concluzii, vor dori să își formeze o idee despre viața lor socială, dar și despre independența lor ca ființă.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața
Foto: Poznyakov/ shutterstock.com

Horoscop Taur 2022: relațiile și prietenia

Așa cum spuneam mai sus, relațiile și prieteniile sunt abordate cu mai mult interes începând în special din primăvara lui 2022, deși unele colaborări fructuse în mediul de muncă se pot crea încă de la începutul anului decsris.

Nativii Taur vor deveni mai atenți atât la calitatea prieteniilor pe care le au deja sau tocmai le creează, cât și la modul în care ei percep și comunică cu cei din jur. Își propun să nu se mai lase lezați sau intimidați de orice/oricine, de asemenea își propun să reușească să reacționeze cu mai multă diplomație în unele situații, realizând că și ceilalți le răspund în oglindă față de propriul lor comportament.

Așadar vor învață să fie mai atenți, mai reținuți, mai delicați dar totodată fermi și sinceri, vor reuși să se ecraneze mai bine în fața cuvintelor care altă dată dureau. Acum nu se mai lasă răniți de oricine, stabilind, așadar, noi limite în prieteniile și colaborările pe care le au.

Mai mult decât atât, în special începând cu a doua jumătate a lui 2022, nativii Taur, vor face curățenie în relațiile lor, păstrând doar legăturile care îi ajută să evolueze, să se simtă cu adevărat bine. Își vor concentra atenția doar către câțiva prieteni, aceia pe care îi vor considera cei mai apropiați. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri