29 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 116 share-uri

Citește horoscopul complet pentru fiecare zodie în parte, horoscop ce acoperă perioada 1-31 octombrie, și care vizează previziuni astrale din aspecte ale vieții precum sentimental (dragostea, familia, starea de bine), material (banii), profesional (cariera) și cel al sănătății. 

Horoscop Berbec octombrie 2021

Venus întră în Săgetător începând cu data de 7 octombrie și rămâne aici preț de câteva săptămâni, ceea ce înseamnă o perioadă destul de norocoasă pe plan emoțional și financiar. Vorbim de pace, înțelegere și bucurie în relațiile familiale ale nativilor Berbec, cu partenerul de viață sau soțul, dar și cu membrii mai tineri ai familiei – copiii, care reușesc să își deschisă inima în fața părinților Berbec și să împărtășească experiențe fericite.

Nativilor Berbec single însă le recomandăm să fie mai cerebrali și mai puțin impetuoși atunci când vine vorba de a se arunca cu capul înainte într-o relație ale cărei coordonate nu le cunosc în totalitate, iar celor care au de semnat propuneri de afaceri să studieze bine toate fațetele problemei înainte de a-și da acordul. În privința stării tale de sănătate, odată cu data de 20 octombrie, vei simți o îmbunătățire a nivelului tău de energie. Încearcă să îți respecți orele de somn și să adopți o dietă sănătoasă, cu mai multe fructe și legume.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Horoscop Taur octombrie 2021

Cu tranzitul lui Marte și al Soarelui în cea de-a cincea casă, tensiunile și discuțiile în contradictoriu cu persoana iubită sau față de care ți-ai asumat un angajament sentimental în urmă cu ceva timp pot izbucni încă de la începutul lunii. Pluto își face și el de cap și îngreunează anumite situații și în cazul relațiilor complicate pare că nu se poate ajunge la un numitor comun. Iluziile și proiecțiile despre persoana iubită sunt spulberate și aveți ocazia să o vedeți așa cum este.

Astfel, în viața unor anumiți Taur poate apărea separarea sau despărțirea, în timp ce pentru cei care se iubesc cu adevărat, odată cu ziua de 17 octombrie, armonia va reveni iarăși în peisaj. Fericirea va fi la ea acasă în cazul cuplurile menite să fie împreună. Pe plan profesional, în luna octombrie este foarte probabil să primești recunoaștere pentru munca depusă de tine în ultima vreme. Strălucești, iar ideile tale noi sunt primite cu receptivitate de superiorii tăi și implementate cât mai curând.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte
Foto: De la Bada1 /Shutterstock

Către sfârșitul lunii, se deschide și ușa unor oportunități profesionale de excepție ce presupun venituri mai mari pe viitor și posibilitatea de a-ți implementa visurile alături de persoana iubită.

Horoscop Gemeni octombrie 2021

Pentru nativii single, nu se anunță nimic stabil până pe data de 15 octombrie când soarta va surâde celor care îndrăznesc să facă lucrurile altfel decât de obicei. Sunt posibile întâlniri karmice pentru unii nativi Gemeni, în unele dintre cele mai neobișnuite și surprinzătoare circumstanțe.

Nativii Gemeni căsătoriți sau implicați într-o relație au parte de un cămin plin de căldură și afecțiune acasă astfel încât pot vorbi degajați despre planurile și proiectele lor de viitor cu persoana iubită. În plus, vă clarificați sentimentele unul față de celălalt, vorbiți despre împlinirea unor nevoi emoționale puternice și, foarte posibil, discuțiile voastre să se învârtă și în jurul ideii de maternitate și aducerea pe lume a unui copil. Pe plan profesional, te afli într-un loc confortabil în care îți este bine dar, din cauza poziționării lui Saturn în cea de-a 8-a casă, vorbim și despre muncă în plus și eforturi.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Deși există unele nemulțumiri legate de bani și finanțe, către sfârșitul lunii primești niște vești bune, ceea ce te bucură enorm.

Horoscop Rac octombrie 2021

Octombrie este o lună norocoasă pentru zodia Rac pe plan profesional, mai ales în a doua jumătate a lunii. Dacă v-ați confruntat cu sentimentul de dezamăgire și deziluzie legat de posibilitatea unui job nou, începând cu 15 octombrie este foarte posibil să vi se acorde încă o șansă din partea universului și să fie exact oportunitatea pe care v-o doreați și care vă avantajează din toate punctele de vedere.

Este important însă ca până atunci să vă schimbați patternul de gândire, să lucrați cu voi înșivă și să renunțați la sentimentul de autosabotare. Ghinionul este un cuvânt care nu are ce căuta în vocabularul vostru. Credeți mai mult în potențialul vostru și al universului de a aduce în viața voastră ceea ce vă doriți și întreprindeți și voi acțiuni în acest sens. Nativii Rac single se simt puțin confuzi când vine vorba de chestiuni ale inimii și, deși au mai multe propuneri și opțiuni, nu simt în mod neapărat că rezonează cu vreuna. Cel mai bine este să aștepți până când vocea interioară vă va spune că aveți în fața voastră persoana potrivită.

Este posibil ca unii nativi Rac să se întâlnească întâmplător cu o persoană din trecutul lor amoros și să aibă o discuție profundă care îi va pune pe gânduri mult timp de acum încolo.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri