29 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 116 share-uri

Citește horoscopul complet pentru fiecare zodie în parte, horoscop ce acoperă perioada 1-31 octombrie, și care vizează previziuni astrale din aspecte ale vieții precum sentimental (dragostea, familia, starea de bine), material (banii), profesional (cariera) și cel al sănătății. 

Horoscop Leu octombrie 2021

Octombrie 2021 este o lună a împuternicirii pentru zodia Leu. Mai multe oportunități de viață (fie ele de ordin medical, profesional sau amoros) se aștern firesc și natural pentru voi, dragi nativi Leu, astfel încât vă recăpătați puterea, încrederea și determinarea interioară că puteți face lucruri importante, că vă puteți influența propriul destin.

Profitați de energia Soarelui și străluciți, faceți lucruri noi pentru voi, acordați mai multă atenția corpului, sufletului și necesităților inimii voastre, este momentul potrivit pentru a face toate acestea. Octombrie este pentru zodia Leu o lună a vindecării interioare, dar și exterioare, așa că pentru anumite afecțiuni ale trupului se pot găsi cele mai bune soluțui și cei mai buni medici în această perioadă, le atrageți către voi. Nu duci lipsa de inspirație nici când vine vorba de a-ți surprinde în mod plăcut partenerul de viață, eul tău romantic s-a trezit și el la viață.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Relațiile familiale ale Leului sunt și ele înfloritoare în această lună, dar nu ar fi rău dacă te-ai reconecta și cu rudele mai îndepărtate. De pe 7 octombrie și până în noiembrie, vei simți din plin prezența lui Venus și vei infuza propria viață, dar și pe a celor din jur, cu un strop de magie și spontaneitate.

Horoscop Fecioară octombrie 2021

Foto: De la Mimma Key /Shutterstock

Chiar dacă ți-ai făcut planuri și ți-ai aranjat viața cât se poate de bine și frumos pentru luna octombrie 2021, anumite răsturnări de situații pot apărea mai des decât ți-ai dori în această lună. Vei fi nevoit să te restructurezi, să îți resetezi prioritățile, să îți reevaluezi obligațiile și responsabilitățile.

Zodia Fecioară dispune de o tărie de caracter de invidiat în această lună și are forța și energia necesară pentru a gestiona orice dacă își propune acest lucru. La locul de muncă eșți însă foarte prins în proiecte și deadlineuri, tot timpul apar lucruri neprevăzute de rezolvat și este foarte posibil ca ocazional să renunți la planurile tale personale pentru a acorda mai mult timp taskurilor neprevăzute. Cu toate acestea, octombrie este o luna benefică și este foarte posibil ca, dacă ai aplicat pentru un premiu, să îl și câștigi sau să fii recompensat cu un cadou impresionant sau chiar cu o mărire de salariu.

În cuplu, partenerul Fecioarei este într-o dispoziție iubitoare în această lună și va face tot ce îi stă în putință pentru a-și arăta aprecierea față de tine și a-ți reaminti cât de mult contezi pentru ea.

Horoscop Balanță octombrie 2021

Cu Soarele, Marte și Mercur punându-și amprenta simțitor asupra Balanței în luna octombrie 2021, această zodie se va concentra mai mult asupra propriei persoane, lăsându-i un pic într-un con de umbră pe ceilalalți deși își îndeplinește cu brio responsabilitățile. Cu Mercur retrograd în prima casă, este posibil ca ocazional să faci gafe neintenționate sau să fii greșit înțeleasă de partenerul de viață.

Cu data de 18 însă, când Mercur va intra din nou în mișcare directă, se vor restabili armonia și înțelegerea în cuplul Balanței. Faci eforturi considerabile pentru a-ți îmbunătăți relația cu tine ceea ce, către sfârșitul lunii, va conduce și la îmbunătățirea relației cu partenerul de viață și la dizolvarea neînțelegerilor anterioare. Reușeșți să îți exprimi adevărurile tale interioare ascunse, dar ești înțeleasă, ascultată cu mare interes și iubire. Dorințele tale sunt luate în considerare și mulți nativi Balanță trec de la agonie la extaz, trezindu-se într-un soi de a doua lună de miere.

Pe plan social, deși nu este momentul tău cel mai bun pentru așa ceva, ți se cere să fii spontană și să interacționezi cu persoane pe care nu le ai tocmai la suflet. Dar unele propuneri sau parteneriate cu acestea îți pot aduce noi oportunități de carieră sau niște ponturi fantastice pentru rotunjirea veniturilor tale în perioada următoare.

Horoscop Scorpion octombrie 2021

Nativii Scorpion single își fac cu ușurință prieteni noi în luna octombrie 2021. Deși focusati pe interiorul lor, sunt într-o fel de transă socială, în care strălucesc, sunt admirați și respectați, iar cuvântul lor capătă greutate și fascinație pentru ceilalți. Astfel, dacă ești un Scorpion single, magnetismul tău puternic te ajută să atragi în jurul tău persoane de sex opus interesante și interesate cu adevărat de persoana ta, de mintea ta, de sufletul tău, de cine ești tu cu adevărat.

Pe plan material, apar niște cheltuieli neprevăzute legate de familie și cămin, dar reușești să le onorezi fără să îți creezi gaură în buget. Astrologii nu recomandă nici împrumuturile bancare în această perioadă pentru zodia Scorpion. Obstacolele emoționale se dizolvă în curand și devine mult mai ușor să îți găsești un partener de viață pe măsura dorințelor și vibrației tale.

Scorpionii care sunt într-o relație sau sunt deja căsătoriți au o viață profesională foarte aglomerată în ultima perioadă și tendința de a-și neglija puțin partenerul din lipsă de timp. Dar sunt perfect conștienți de acest aspect, încearcă să îl contrabalanseze cumva și, din acest motiv, au parte de tot sprijinul și susținerea persoanei iubite. Apar oportunități deosebite de afaceri mai ales pentru nativii Scorpion care sunt în lumea antreprenoriatului și au propria afacere.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri