24 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 2140 share-uri

Anul 2022 este minunat pe planul dragostei pentru nativii Berbec, care se vor bucura de o perioadă înfloritoare în relații și totodată vindecătoare prin forța iubirii. Horoscopul 2022 aduce noroc în dragoste pentru nativii Berbec, echilibru emoțional și povești amoroase demne de un film. Citește horoscopul complet al dragostei în 2022 pentru zodia Berbec.

Horoscopul dragostei Berbec 2022: previziuni generale

Anul 2022 le aduce nativilor Berbec tot ce este mai bun în materie de iubire, de cuplu, dar și de relații familiale și de prietenie.

Dacă în 2021 nativii s-au ocupat de o curățenie în relațiile lor, fiind atenți la influența pe care o au prieteniile lor, în 2022, cel puțin în prima parte a anului, vor continua ceea ce au început în 2021.

Mai mult decât atât, vor descoperi care sunt limitele benefice în relațiile cu ceilalți, vor dezvolta noi parteneriate de afaceri, iar în familie vor încerca să rezolve probleme de cuplu mai vechi.

Este o perioadă de echilibrare, dar totodată și de dezvoltare spirituală și emoțională. Nativii Berbec vor privi cu maturitate responsabilitățile pe care le au față de cei dragi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Top 3 zodii pentru care curajul este un stil de viață – au încredere în propriul destin Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii

În plus, vor încerca să cultive și iubirea de sine, practic primul pilon pe care ar trebui să îl construim când dorim relații sănătoase cu ceilalți.

A două jumătate a anului vine cu aventuri alături de cei dragi, dar și cu intensificarea dorinței de libertate și distracție.

Nativii Berbec vor ști să se bucure de viață, iar cei singuri au noroc în dragoste în acest an, cu precădere în a doua jumătate a lui 2022, când pot întâlni marea iubire sau pot avea relații karmice, din care vor învăța ceea ce își doresc cu adevărat în privința iubirii.

Foto: ladyphoto/ shutterstock.com

Horoscop Berbec 2022: relațiile și prietenia

Relațiile vor fi favorizate, ca și comunicarea, pe tot parcursul anului 2022. Berbecii aplică acum lecțiile învățate în ultimii ani, privind diplomația și blândețea în abordarea subiectelor delicate pe de o parte, dar și capacitatea de a rezuma și evidenția punctele tari într-o negociere pe de altă parte, reușind astfel să obțină ceea ce își doresc de la ceilalți prin convingere și nu prin impunere.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale

În prima parte a anului 2022, nativii Berbec continuă să își trieze prieteniile într-un mod matur. Nu vor rupe relațiile cu cei cu care nu mai rezonează, dar nici nu vor continua să le susțină, ci mai degrabă vor lăsa în pauză acele legături care acum nu le mai sunt benefice.

Pe de altă parte, vor întâlni oameni foarte interesanți, cu idei ce îi vor ajuta să se dezvolte atât spiritual, cât și material.

Au noroc să întâlnească persoane importante în mediul profesional, care să îi ajute să realizeze un salt în carieră sau în afaceri.

Dincolo de calitatea relațiilor pe care Berbecii le vor susține în acest an, este important de menționat că viața socială a nativilor va deveni foarte bogată. Vor ști să petreacă alături de prieteni, vor încerca să găsească timp pentru a ieși mai des alături de aceștia, pentru a călători împreună sau chiar pentru a practica un sport de grup, cum ar fi fotbalul.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Horoscop Berbec 2022: viața de familie

Nativii Berbec vor acorda o atenție deosebită familiei, pentru că în acest an multe evenimente vor avea ecou tocmai asupra relațiilor cu cei dragi. Fie va fi vorba despre o moștenire, poate de susținerea psihică și financiară a unui părinte sau alt membru al familiei, în tot cazul o responsabilitate familială importantă ajunge pe umerii nativilor Berbec, iar aceștia trebuie să ducă la bun sfârșit tot demersul cuvenit.

Este posibil, de asemenea, ca nativii să modeleze relațiile cu membrii familiei, însă într-un sens bun. Pot avea loc împăcări, dar și întrevederi cu cei pe care nu i-au mai văzut de multă vreme, vizitându-i sau invitându-i la ei acasă.

Prin tot ceea ce se întâmplă în 2022, nativii Berbec consolidează, de fapt, relațiile familiale și ca un bmerang, tot binele făcut se va întoarce înzecit. În sânul familiei vor găsi soluții, vor primi sfaturi bune, se vor bucura de susținerea celor dragi. Citește continuarea în pagina 2 >>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri