29 Septembrie 2021 publicat în Horoscop 116 share-uri

Citește horoscopul complet pentru fiecare zodie în parte, horoscop ce acoperă perioada 1-31 octombrie, și care vizează previziuni astrale din aspecte ale vieții precum sentimental (dragostea, familia, starea de bine), material (banii), profesional (cariera) și cel al sănătății. 

Horoscop Săgetător octombrie 2021

Buna-dispoziție, râsetele și bucuria îl urmează pe Săgetător îndeaproape încă de la începutul lunii octombrie și până aproape de sfârșitul ei. Această zodie se detașează puțin de muncă și de obiectivele sale profesionale, urmărind să își încarce bateriile cum știe ea mai bine. Săgetătorul se concentrează încă din primele zile ale lunii pe trăirea momentului prezent, pe conectarea cu ceea ce este în jurul lui, pe conexiunile cu persoanele apropiate, prin urmare îi va fi extrem de ușor să fie și să se mențină fericit în această perioadă.

Chiar dacă ești o persoană independentă și autosuficientă, dacă ai un partener de viață la care ții, încearcă totuși să îl incluzi în planurile tale. S-ar putea să se simtă neglijat și simte la rândul său nevoia să se reconecteze cu tine. Mai mult, pe unii Săgetători luna octombrie îi poate prinde pe meleaguri străine, vizitând o persoană dragă din familie sau pur și simplu hrănindu-și sufletul cu experiențe noi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR
Foto: De la Ironika /Shutterstock

În timpul acestor călătorii, unii au chiar parte de niște experiențe pe care le putem numi “mistice” sau revelatoare pentru sufletul lor, în timp ce alții își redescoperă sexualitatea alături de o personă cunoscută recent. Depinde de tine dacă vei continua, aprofunda sau duce această relație la un alt nivel pe viitor.

Horoscop Capricorn octombrie 2021

În relația cu persoana iubită, octombrie 2021 promite o atmosferă plăcută, romantică și plină de farmec. Chiar dacă ești atent și grijuliu cu persoană iubită în această perioadă și ai face orice să o vezi fericită, ești și foarte pasional și din această cauză ai și tendința a face exces de zel și de gelozie. Dar micile izbucniri nervoase se termină cu bine, sinceritate și armonie pentru cei care își conștientizează absurditatea reproșurilor lor, iar luna aceasta Marte crește șansele de fertilitate și ale unei noi sarcini.

Pentru nativii Capricorn single sau care au cunoscut recent o persoană nouă, este posibil ca sunetul clopotelor de nuntă să se audă curând, mai curând decât și-au planificat vreodată căci lucrurile evoluează într-un ritm amețitor și rapid.

Pe plan profesional, muncești din greu și faci progrese remarcarbile, iar relațiile tale excelente cu colegii de muncă și coechipierii tăi depășesc granițele profesionale. Pe unii dintre ei reușeșți să ți-i faci cu ușurință prieteni și buni sfătuitori. Autoeducația este și ea în prim plan și manifeșți un interes vădit pentru a-ți continua sau aprofunda anumite studii începute în urmă cu ceva timp.

Horoscop Vărsător octombrie 2021

Pentru zodia Vărsător, octombrie 2021 este o lună foarte bună, Saturn și Jupiter fiind de partea Vărsatorilor. Luna este cel puțin interesantă mai ales pentru acei nativi care au renunțat la ideea de dragoste și nici nu mai visau să se întâlnească cu ea. Deși (poate) prins în problemele lor familiale și în rezolvarea unor chestiuni practice ce țin de locuință și cei dragi, universul te somează în această lună să te focusezi și pe propriile nevoi emoționale scoțându-ți în cale o persoană care îți va reaminti cât de dor îți era să simți speranța iubirii și acei fluturi în stomac.

Nu, este o persoană total diferită de ceea ce ai vizualizat tu sau ai crezut că ți se potrivește și, cu toate acestea, simți o pace infinită și o deplină conexiune cu această persoană. Chiar dacă nu te simți încă pregătit pentru o nouă relație, poate că e timpul să acorzi o șansă acestei noi iubiri. Are potențialul de a se încheia cu o căsătorie, iar persoana respectivă să fie chiar sufletul tău pereche.

Cuplurile deja bine sudate, în care este implicat un Vărsător, au parte de liniște în această lună și o rutină pe care, de data această, o resimț ca fiind plăcută. Cu Pluto ieșind din mișcarea sa retrogradă și intrând în mișcare directă pe 7 octombrie, metamorfoza Vărsătorului este completă și a ajuns la final. Dacă întâmplările ultimului an te-au transformat interior, schimbându-ți puternic perspectivele și dorințele, acum este momentul și locul noilor începuturi pentru Vărsător.

Profesional, lucrurile merg bine în această perioadă pentru Vărsător chiar dacă volumul de muncă se poate mări. Pentru cei care își caută un nou loc de muncă, este recomandată încă puțină răbdare, lucrurile nu se întâmplă atât de rapid pe cât și-ar dori. Cu toate acestea, pentru nativii Vărsător care dețin propria afacere, octombrie 2021 poate fi o lună fluctuantă din punct de vedere financiar, cu urcușuri și coborâșuri, fără venituri constante, ci oscilante. Prin urmare, este posibil ca acest mic procent de Vărsători să se confrunte cu unele obstacole care îi vor menține într-o stare de alertă și presiune, dar le vor depăși cu brio cu sprijinul unei persoane responsabile și de încredere din anturajul lor.

Horoscop Pești octombrie 2021

Inima ta se simte liberă în luna octombrie, dragă nativ Pești. Te regăsești lăsându-te purtat de dorințele și visările tale, însă odată cu data de 10 octombrie, vor urma niște transformări practice care te vor smulge din această stare de euforie și visare și vor obliga să acționezi și să găsești rapid soluții. Dacă te găsești într-o relație amoroasă complicată sau confuză și neclară, află că aceste nebuloase au tendința de a se disipa. Claritatea va lua aproape instantaneu locul visarii. Nu mai plutești deloc pe ape tulburi, ci ai prezență de spirit. Iei decizii rapid, sunt decizii sincere și cinstite față de tine însuți și, cel mai important, te scot din situații care te trăgeau înapoi.

Deși unii dintre Pești au tendința de a se simți restricționați sau chiar limitați de circumstanțele în care se află, nu trebuie să uite că puterea este de partea lor și că pot ieși singuri, singurei dintr-o situație în care nu se simt fericiți. Familia și prietenii tăi sunt în această lună bula ta de confort și preferi oricând să îți petreci timpul în compania lor, bucurându-te de o masă bună, o companie prețioasă sau un sfat care îți vrea binele cu adevărat. Nativii Peșt single își asumă anumite riscuri sentimentale atunci când vine vorba de începerea unei noi relații de iubiri, dar beneficiază de protecția planetelor și este posibil să aibă numai de câștigat.

Foto fr si main: De la Dzhulbee /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri