8 Octombrie 2021 publicat în Horoscop 1474 share-uri

Horoscopul dragostei și al relațiilor în 2022 pentru nativii Taur aduce foarte multe vești bune, aduce noroc în iubire, echilibru emoțional și beneficii vindecătoare cu ajutorul celor dragi. Există o comoară în inima acestor nativi pe care o descoperă în acest an. Mai mult decât atât, nativii Taur învață să își îmbrățișeze vulnerabilitățile și să le transforme în puncte tari. Vă invităm să citiți previziunile astrale complete pentru anul 2022 în privința dragostei, relației și familiei, descifrate pentru zodia Taur.

Horoscop Taur 2022: viața de familie

În rpima parte a anului, viața de familie a nativilor Taur poate fi mai tensionată dacă aceștia nu știu să lase la ușa grijile de la serviciu. Planul carierei va fi destul de încărcat, iar nativii vor acumula destul stres, ceea ce se poate reflecta și în viață de cuplu sau de familie.

Din primăvară lucrurile se mai destind în viața amoroasă a nativilor Taur, aceștia întorcându-și interesul către cuplu, către relația și familia lor. Acești nativi sunt oricum orientați către familie, dar în 2022 viața personală devine prioritară. Multe lucruri frumoase încep să se contureze, începând cu mici surprize și miniconcedii în doi și culminând cu momente de romantism și tandrețe demne de romanele de dragoste.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Vara va fi plină de aventură în viața de cuplu sau de familie, Taurii alegând să petreacă mult timp și de calitate alături de cei dragi. În dragoste își vor regăși echilibru, vindecarea, energia vitală.

Finalul de an vine cu gânduri contradictorii pentru nativi. Cei care trăiesc o relație la distanță vor fi cei mai tulburați, în special în preajma sărbătorilor, când vor dori să rearanjeze prioritățile în cuplu.

Foto: Angelina Egorova/ shutterstock.com

Horoscop Taur 2022: șansa de a începe o relație pentru cei singuri

Taurii singuri au noroc în dragoste în 2022, iar șansele de a întâlni sufletul pereche sunt mari. În primul rând 2022 este un an în care vor cunoaște multă lume, vor interacționa cu oameni diferiți și interesanți, iar pe de altă parte ei înșiși se află în plin proces de schimbare, ceea ce permite noi energii privind atracția. Așadar, încă de la începutul anului pot rămâne atenți la oamenii din jur, căci oricând, pe tot parcursul lui 2022, există șansa să își găsească jumătatea.

Nu vor dori să se avânte într-o relație de dragul de a uita singurătatea, ci au chiar destul de multe pretenții de la cel care urmează să le cucerească sufletul. Așadar rămân deschiși, dar precauți. Este posibil, de asemenea, să descopere că unele persoane pot fi foarte înșelătoare, cu atât mai mult nu se vor arunca cu capul înainte într-o relație.

Sursa foto articol: ladyphoto/ shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri