28 Ianuarie 2021 publicat în Horoscop 2490 share-uri

Citiți horoscopul complet al lunii februarie 2021 și descoperiți care sunt cele mai importante previziuni astrale legate de dragoste, carieră, bani și sănătate pentru cea de-a doua lună a anului 2021.  

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Balanță

În relațiile de iubire, luna februarie promite mai multă stabilitate, împlinire, dar și senzualitate și magnetism grație influenței unor planete importante precum Jupiter, Venus sau Soarele în cea de-a V-a casă a Balanței. Faptul că reușeșți să îți împărtășești sentimentele cu persoana iubită (și ea cu tine) vă fortifică conexiunea și reușiți să vă apropiați unul față de celălalt mai mult ca niciodată. Angajamentele și promisiunile sunt onorate de ambele părți, iar dacă pe unii nativi responsabilitățile căminului îi copleșeau, acum vor simți mai mult sprijinul partenerului, care va prelua o parte din sarcini.

Pe de altă parte, nativii single au o strălucire aparte și o senzualitate debordantă, ceea ce îi face nespus de atrăgători în ochii persoanelor de sex opus. Să nu vă mire dacă primiți propuneri noi de a intra într-o relație sau sunteți invitați la o întâlnire romantică. Pe plan profesional, fiindcă aveți de-a face cu proiecte complexe și complete, sunteți nevoiți să apelați la sfatul colaboratorilor voștri în anumite privințe.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Chiar dacă apar cheltuieli neprevăzute și februarie nu este tocmai cea mai grozavă lună din punct de vedere material pentru Balanță, instabilitatea ta financiară este compensată de bonusurile și câștigurile mărite ale partenerului de viață.

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Scorpion

Influența lui Mercur retrograd asupra casei căminului și a familiei va fi resimțită de Scorpion într-o oarecare măsură până aproape pe 20 februarie. Mercur retrograd nu provoacă valuri mari, dar poate cauza mici neînțelegeri, discuții și frustrări. Sentimentele răscolite nu sunt tocmai plăcute în anumite situații. Partea bună dincolo de toate acestea este că astfel veți deschide bine ochii în fața realității și a problemelor și veți găsi o cale nouă (soluție) de a ieși din ele cu fruntea sus și iubirea de cuplu intactă.

Conjuncția dintre Venus și Jupiter, dar și Luna nouă de pe 11 februarie, aduc în peisaj și anumite schimbări în acest domeniu, de data această de bun augur. Multe cupluri în care sunt implicați Scorpionii au în vedere schimbarea condițiilor în care locuiesc. Aceștia se gândesc să se mute sau să cumpere/ să vândă o locuință sau un teren, o decizie foarte importantă pe termen lung și de bune auspicii. Cu atâta agitație în domeniul emoțional vă este greu uneori să vă concentrați în direcția profesiei, dar aici lucrurile se leagă de la sine. Nu întâmpinați greutăți chiar dacă sunteți solicitați la maximum în ultimele 2 săptămâni ale lunii.

Odată cu mutarea lui Venus în sectorul iubirii către sfârșitul lunii, nativii Scorpion single au parte de șanse frumoase de a întâlni o persoană specială și potrivită pentru ei.

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Săgetător

Încă de pe 30 ianuarie, Mercur va fi retrograd chiar în sectorul comunicării și al relațiilor și va rămâne aici o perioadă bună de timp, până pe 21 februarie. Prin urmare, ai mare grijă la modul în care comunici și îți transmiți emoțiile, gândurile și ideile în perioada următoare. Ne referim aici și la relațiile de cuplu, dar și la cele familiale, cu prietenii sau colegiale. Este important să eviți confuziile, reinterpretarile, judecățile nefondate, conversațiile care nu duc nicăieri și să îți comunici mesajul cu claritate, bunăvoință și fără urmă de agresivitate sau de ridicare a tonului. Fii atent și la ceea ce spui căci în unele cazuri, chiar și atunci când există cele mai bune intenții, se poate întâmpla ca anumite conversații să degenereze și să fie conduse fără voia ta în direcții unde nu voiai să ajungi. Pot fi folosite, de fapt, împotriva ta, nu în favoarea ta. Aspectul astral creat de Saturn și Uranus poate aduce unele schimbări la locul de muncă, nu chiar cele mai dorite în unele cazuri, iar Marte îți va pune unele mici piedici în evoluția ta profesională.

Februarie 2021 este însă perioada perfectă pentru a-ți perfecționa anumite abilități, a urma niște cursuri noi sau a-ți însuși niște cunoștințe noi de perfecționare într-un domeniu de care te simți atras, de a investi în tine însuți. Pe de altă parte, nativii Săgetător single au șanse reale de a forma noi parteneriate în iubire și de a-și găsi dragostea ușor, chiar în imediata lor apropiere, posibil chiar din cercul vostru socio-profesional. Sunteți un pic îngrijorat în privința banilor în această lună, dar îi planificați cu atenție și vă bucurați de micile bucurii ale vieții după propriile posibilități.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>>

Foto int pagina 3: By Natalia Hubbert /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri