28 Ianuarie 2021 publicat în Horoscop 2490 share-uri

Citiți horoscopul complet al lunii februarie 2021 și descoperiți care sunt cele mai importante previziuni astrale legate de dragoste, carieră, bani și sănătate pentru cea de-a doua lună a anului 2021.  

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Rac

Termenul de “rutină” pare un cuvânt care nu există în dicționarul vieții zodiei Rac în luna februarie 2021. Poziția unor planete precum Venus, Mercur și Soarele îi împinge pe acești nativi dincolo de propriile limite, stimulându-i să iasă din zona de confort. Pentru această zodie, luna februarie este o lună tumultoasă, agitată, plină de evenimente profesionale, de succes, de asimilarea de cunoștințe noi, dar și de unele temeri în același timp, de stres. Unii nativi implementează niște schimbări dramatice în carieră în această perioadă, în timp ce alții încep realmente un nou job și sunt implicați 100% în a se adapta la noul mediu și noile îndatoriri astfel încât să demonstreze tuturor abilitățile lor.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este foarte posibil să te simți însă nesusținut și neînțeles de partenerul de viață în această perioadă, dar mai multă comunicare ajută nespus de ambele părți. În relațiile problematice și nesigure, în care nu se întrevede un viitor comun, posibilitatea despărțirii este destul de puternic aspectată. În unele situații, Racul nu se va mai regăsi în formula de doi și se va simți împuternicit să meargă mai departe de unul singur.

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Leu

Februarie este o lună armonioasă din punct de vedere emoțional pentru zodia Leu, aceasta găsindu-și echilibrul, liniștea, sprijinul și afecțiunea de care are nevoie în brațele partenerului de viață. Este o lună care încurajează activitățile în cuplu, în familie, dar și petrecerea unui timp de calitate cu oamenii tăi dragi. Planete precum Mercur și Venus încurajează gesturile și manifestările tandre față de persoana iubită, dar și conștientizarea acută a rolului important pe care aceasta o joacă în viața voastră. Marte vine cu pasiune, iar Uranus pe de altă parte, tranzitând casa a X-a a Leului și formând un careu cu Uranus, propune și o împărțire clară a responsabilităților și îndatoririlor în familie, ba chiar o revizuire dramatică și o schimbare a rolurilor de până acum.

Cea de-a doua parte a lunii este aducătoare de vești bune în ceea ce privește sănătatea. Mulți Lei vor găsi soluții, tratamente sau ameliorări pentru anumite probleme de sănătate mai vechi. Pe plan profesional, în această lună sunt încurajate mai degrabă călătoriile în interiorul țării decât cele în afară.

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Fecioară

Astrele aduc în prim plan relațiile de iubire sau comunicarea la distanță în această perioadă pentru zodia Fecioară. Fie că începe o relație la distanță sau soțul/ partenerul a plecat temporar în altă țară, străinătatea joacă un rol important în viața zodiei Fecioare în următoarele săptămâni. Distanța fizică este doar fizică în această perioadă căci Fecioara și partenerul său de la distanță lucrează intens la a-și îmbunătăți relația și țes împreună planuri despre cum va fi când vor fi împreună.

Așadar, luna februarie este propice organizării de întâlniri, angajării în conversații profunde, iar în unele cazuri vorbim chiar de planificarea căsătoriei sau a logodnei. Sunt unele dificultăți și impedimente, ocazional se va infiltra și nesiguranța, dar acolo unde sentimentele sunt profunde și autentice reuniunea va fi doar o chestiune de timp. Sfârșitul lunii va fi perfect pentru a transpune în realitate tot ceea ce a fost discutat, planificat și analizat în restul săptămânilor din februarie.

Pe plan profesional strălucești și îți concentrezi o bună parte din energia ta în a-ți duce sarcinile la bun sfârșit mizând pe excelență.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>>

Foto int pagina 2: By Natalia Hubbert /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri