28 Ianuarie 2021 publicat în Horoscop 2490 share-uri

Citiți horoscopul complet al lunii februarie 2021 și descoperiți care sunt cele mai importante previziuni astrale legate de dragoste, carieră, bani și sănătate pentru cea de-a doua lună a anului 2021.  

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Capricorn

Capricornii care tânjesc după o iubire adevărată au șansa de a cunoaște o persoană interesantă încă de la începutul lunii. Pentru mulți nativi single va urma o perioadă de tatonări, testări, fluturași în stomac, speranță și visuri frumoase de iubire. Pe de altă parte, februarie 2021 aduce o anumită clarificare în anumite relații ale Capricornilor care s-au încheiat la fel de brusc pe cât au început. Astfel, dacă ați fost dezamăgiți în iubire și ați rămas cu unele semne de întrebare, fără să înțelegeți însă clar de ce, în perioada următoare vă veți primi răspunsul.

De asemenea, Capricornilor aflați într-o căsnicie sau relație stabilă le recomandăm să evite toate acele lucruri care promovează rutina și rugina în relația lor și să îi dea un nou suflu. Regăsiți entuziasmul și iubirea pentru a iubi! Este necesară o updatare drastică a relației cu partenerul de viață, dizolvarea nemulțumirilor și discutarea deschisă a modului în care vă puteți îmbunătăți reciproc relația. Partenerii Capricornului își doresc să fie ascultați, înțeleși, stimulați, ațâțați.

Sănătatea Capricornilor este bună, iar micile ieșiri și drumeții în natură și pe munte le redau vitalitatea și bucuria de a trăi. Financiar și profesional vorbind, Capricornii au o lună liniștită și împlinită, lipsită de probleme și griji materiale.

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Vărsător

Viața emoțională și sentimentală a zodiei Vărsător este precum un roller – coaster în luna februarie, cu urcușuri și coborâșuri, cu fluctuații de energie și situații, cu schimbări și transformări. Mercur, guvernatorul casei a V-a a Vărsătorului, va fi retrograd o bună parte din februarie, dar la fel și Saturn, Jupiter și Venus. Este foarte posibil să vă confruntați cu divergențe și diferențe de opinii față de partenerul de viață, să existe un blocaj la nivel de înțelegere și comunicare, dar care să fie depășit acolo unde există bunăvoință și iubire. Mulți Vărsători, chiar dacă se ceartă cu persoana iubită, vor cauta în același timp să își analizeze propriul comportament, să repare acolo unde ține de ei și să fie mai flexibili atunci când vine vorba de a-și înțelege partenerul și de a se pune în pielea lui.

Pe de altă parte, 2021 este un an excelent pentru Vărsători, iar abundența a început deja să curgă liber în viețile și în buzunarele lor. Având de partea lor o minunată și rară conjuncție între Venus și Jupiter (11 februarie), în ciuda haosului cauzat de Mercur, Vărsătorii vor resimți din plin binecuvântările universului din toate părțile. Este drept că au parte de foarte multă muncă (mulți Vărsători se angajează chiar în mai multe joburi sau proiecte deodată), dar câștigurile suplimentare considerabile îi motivează, îi stimulează, le ascut creativitatea, le dau idei mărețe și posibilități infinite de a-și exersa calitățile profesionale și personale. Februarie este o perioadă propice și pentru fertilitate și conceperea unui copil în cazul cuplurilor care își doresc să își mărească familia.

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Pești

Emoțiile zodiei Pești sunt împărțite în două în luna februarie: o parte în lumea sa interioară, o parte în lumea exterioară. Nativii Pești au tendința de a-și sonda foarte mult interiorul în această perioadă și simt nevoia să se conecteze mai adânc și mai profund la ei înșiși și la propria spiritualitate. E ca și cum își doresc solitudine și liniște. Tânjesc în același timp și după o relație autentică cu partenenerul de viață, după căldura, confortul și siguranța pe care le-o oferă prezența constantă a acestuia. Pe de altă parte, nativii Pești sunt un pic îngrijorați și în privința sănătății unei rude sau a unei persoane din familie și vor încerca tot ce le stă în putință pentru a o ajuta să găsească cele mai bune soluții medicale pentru sănătatea sa. Aveți grijă și de sănătatea voastră, mențineți o alimentație echilibrată și stați deoparte de orice sursă de stres mental intens.

Nativii Pești single au parte de mai multe propuneri și opțiuni pe plan sentimental, dar sunt nehotărâți și mai mult focusați pe ei înșiși în această perioadă astfel încât nu acordă o importanță prea mare iubirii (și găsirii ei) în următoarele săptămâni. Luna februarie 2021 este o luna benefică investițiilor sau alăturării în noi afaceri, iar unele câștiguri financiare vor surveni din anumite activități ce au legătură cu instituțiile financiare sau călătoriile în țară și în afara țării.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri