28 Ianuarie 2021 publicat în Horoscop 2490 share-uri

Citiți horoscopul complet al lunii februarie 2021 și descoperiți care sunt cele mai importante previziuni astrale legate de dragoste, carieră, bani și sănătate pentru cea de-a doua lună a anului 2021.  

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Berbec

Februarie deschide noi uși pentru această zodie, mai ales pe plan emoțional unde, pentru nativii implicați recent în relații se prevăd căsătorii, iar pentru cei căsătoriți deja, viața de familie se dorește a fi înfloritoare, fericită și senină. Cei născuți în cel de-al doilea decan al zodiei sunt sfătuiți însă să stea deoparte de tentații, infidelitatea este un aspect pe care astrele îl scot cumva la suprafață în această lună. Unii nativi Berbec au șansa de a se întâlni din nou cu un prieten vechi și drag care îi inspiră enorm și le aduce bucurie și entuziasm în inimi. Împreună numără nu doar amintiri, dar și planuri de viitor, strategii și visuri.

Pe plan profesional, sfârșitul lunii aduce anumite oportunități. Chiar dacă plecarea de bunăvoie a unui coleg de la locul de muncă te întristează și ai sentimente amestecate în privința acestui lucru, un loc de muncă va deveni vacant și este foarte posibil să primești propuneri noi pentru un job part-time sau o ofertă de colaborare și freelancing. Te interesează însă mai mult stabilitatea, conexiunile umane și beneficiile pe termen lung în această perioadă.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Nativii Berbec single își pot întâlni sufletul pereche prin intermediul unui grup sau al unei comunități, prietenii au intenții serioase de a le “prearanja” întâlniri amoroase.

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Taur

Taurul face pași semnificativi în cea de-a doua lună a anului înspre îndeplinirea visurilor sale profesionale. Este mai sigur pe el ca niciodată, mai încrezător în puterea sa de a implementa legea atracției și mult mai deschis în fața schimbărilor. Este foarte posibil ca în prima jumătate a lunii să primești o propunere fabuloasă de muncă care te încânta. Va fi nevoie însă să lucrezi puțin cu tine, să îți reevaluezi propriile strategii și să renunți la anumite idei bătute în cuie despre cum ar trebui să arate cariera ta.

Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Minunatul HOROSCOP ZEN al primăverii: Pentru fiecare zodie în parte

Luna Nouă din Vărsător, dar și conjuncția Venus –Uranus chiar favorizează o evoluție sau o schimbare profesională fantastică, de care ai face bine să profiți. Pe plan sentimental, Mercur retrograd până pe 21 februarie te îndeamnă către un fel de instrospectie emoțională, dar și la o evaluare lucidă și rațională a relației cu un fost, prezent sau un potențial partener de viață. Au câștig de cauza sentimentele adevărate și autentice, fisuri puternice începând să apară în această lună în acele relații de compromis, bazate pe interes, nevoi sau dependență.

Foto: By Anzhelika Bakir /Shutterstock

Horoscop februarie 2021 pentru zodia Gemeni

Chiar dacă viața profesională este un pic solicitantă în această lună și ai anumite provocări și proiecte de onorat, ceea ce implică multă muncă, creativitate și ore peste program, satisfacția va fi pe măsură căci performanțele tale vor avea rezultate vizibile în viitorul imediat.Cei care lucrează în domeniul afacerilor pot primi diverse propuneri de parteneriate sau chiar invitații de afaceri în străinătate.

MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața

Unii nativi Gemeni au de luat niște decizii importante pe plan personal, însă se simt puternic susținuți de univers și de familie în alegerile lor sentimentale, iar nativii single au șanse mari să își găsească un partener de viață compatibil începând din a doua săptămână a lunii februarie. Venus are un cuvânt important de spus în viața acestor nativi în februarie 2021, iar uneori șansele de a-ți întâlni sufletul pereche apar chiar de unde te aștepți mai puțin, poate chiar în timpul unei întâlniri de afaceri, a unei călătorii în interes de serviciu sau a afilierii la un proiect comun.

Citiți continuarea pe pagina următoare >>>>

Foto fr si main: By chairoij /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri