7 Iulie 2016 publicat în Horoscop 175 share-uri

Senzualitatea este unul dintre ingredientele care ne fac vietile mai pline de mister. Senzualitatea ne incita, ne provoaca nivelul de dopamina si endorfina din creier si astfel, ne straneste curiozitatea si ne innebuneste simturile! Haideti sa adaugam un strop de pasiune in lumea noastra. Iata deci care sunt cele mai senzuale si dezirabile zodii ale Horoscopului!

3. Zodia Leu

Persoanele nascute in Zodia Leu sunt chiar opusul celor din Pesti, dar in egala masura sunt inzestrate cu farmec, seductie, pasiune si atractivitate. Aceste persoane iubesc sa se simta in centrul atentiei, iubesc sa se simta iubite, apreciate… divinizate chiar!

Astfel, persoanele din Zodia Leu se dovedesc a fi parteneri nemaipomeniti in relatii romantice, cu singura atentionare ca narcisismul acestora face ca pe parcursul relatiei, magnetismul lor sa isi piarda din farmec, in inimile celor care vor dori sa simta la randul lor sentimentul de pretuire.

Foto: Shutterstock; ladyphoto

4. Zodia Taur

Dominati de Zeita Venus, cei din Zodia Taur isi creeaza un imperiu al gusturilor fine si al placerii. Sunt in mod natural persoane atrase de tot ceea ce inseamna frumusete, senzualitate si bun-gust. Si, inconjurandu-se mereu de aceste senzatii, degaja energia senzualitatii oriunde s-ar afla. Iata de ce, persoanele nascute in Zodia Taur sunt adesea fermecatoare si irezistibile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Totusi, spre deosebire de zodiile mentionate mai sus, datorita nevoii lor de stabilitate, persoanele din Zodia Taur vor prefera mereu relatii serioase, in locul aventurilor.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri