7 Iulie 2016 publicat în Horoscop 175 share-uri

Senzualitatea este unul dintre ingredientele care ne fac vietile mai pline de mister. Senzualitatea ne incita, ne provoaca nivelul de dopamina si endorfina din creier si astfel, ne straneste curiozitatea si ne innebuneste simturile! Haideti sa adaugam un strop de pasiune in lumea noastra. Iata deci care sunt cele mai senzuale si dezirabile zodii ale Horoscopului!

1. Zodia Scorpion

Persoanele nascute in Zodia Scorpion se disting prin atractivitatea pe care o degaja in jur. Sunt personae atragatoare, conectate la sexualitatea lor si stiu cu claritate ce isi doresc. De asemenea, in mod natural, aceste persoane au un mister asumat care face ca efectul lor magnetic asupra celorlalti sa fie irezistibil. Daca ai intrat in vraja unui Scorpion, este bine sa ai grija mare: Te joci cu focul!


Foto: Shutterstock; AlexAnnaButs

2. Zodia Pesti

Persoanele din zodia Pesti sunt neintrecute in farmecul pe care il emana. Sunt extrem de sensibile si romantice. De asemenea, sexualitatea o traiesc in moduri senzuale care provoaca adictii. Cu siguranta, o persoana din Zodia Pesti este cea care iti poate rascoli absolut toate simturile.

Totusi, trebuie sa pastrezi atentie in relatie cu o astfel de persoana care pe cat de sensibila poate fi, pe atat de instabila emotional se poate dovedi in multe momente. De aceea renunta sa intre in relatii de lunga durata.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Citeste mai departe>>>


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri