Crezi ca esti printre ele?

Se spune ca fiecare vara vine cu o poveste de neuitat,o poveste ce merita pastrata in sufletul celui care o traieste, pentru toata viata. Anul acesta, este randul celor de mai jos sa experimenteze iubirea asa cum nu au mai facut-o pana acum.

Gemeni

Nativii zodiei gemeni sunt primi vizati de catre astre in ceea ce priveste sectorul sentimental si mai ales bunastarea acestuia.

Cei care se afla deja intr-o relatie, vor reusi sa readuca pasiunea in cuplu si sa priveasca amandoi spre aceeasi tinta. Planurile de viitor sunt mult mai realizabile si mai plauzibile decat pana acum, iar asta va aduce mai aproape unul de celalat pentru a trezi la viata focul dragostei.

Foto: Vera F, Shutterstock

Nativii singuri sunt pusi pe fapte mari. Vor sa isi restabileasca prioritatile, dar exact atunci cand credeau ca au rezolvat totul, un personaj interesant le da planurile peste cap si le face sa se indragosteasca precum adolescentii naivi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR Luna plină în Balanță de pe 6 aprilie ne învață puterea iubirii echilibrate. Vindecarea unor relații!   Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin!

Leu

Va fi o vara minunata cu multe bucurii si momente frumoase petrecute in doi.

Nativele care si-au gasit dragostea vor avea parte de clipe de neuitat petrecute alaturi de partenerul lor de cuplu. Micile tensiuni ii vor apropia mai mult, iar micile certuri vor trezi pasiunea ascunsa si vor contribui la imbunatatirea lucrurilor in dormitor. Un aer prospat este oricand primit cu placere.

Nativii singuri sunt si ele in atentia astrelor in perioada ce urmeaza. Au parte de o vacanta ideala, iar casa cuplului pare sa se anime simtitor mai ales in luna iulie a acestei veri, cand este posibil sa apara un personaj interesant.

Scorpion

Pasiunea este cuvantul ce descrie cel mai bine vara scorpionilor si atmosfera din cuplu.

Daca pana acum tensiunile isi faceau de cap in relatia lor de cuplu, de acum inainte lucrurile se vor aseza, iar ei se vor bucura de zilele frumoase de vara, dar mai ales de momentele petrecute in doi. Acolo unde dragostea dicteaza, atmosfera este una ideala, pasiunea este la ea acasa, iar relatia se indreapta cu pasi repezi catre un viitor frumos.

Scurt GHID de supraviețuire în vreme de Mercur Retrograd: ce să faci în perioada 21 aprilie-14 mai 2023 MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos

Nativii care inca nu si-au gasit sufletul pereche, se vor bucura de zilele de vacanta si de compania prietenilor, mai ales in primele zile ale lunii iulie. Pe la inceput de august, norocul le surade, iar dragostea pare sa le gaseasca oriunde s-ar afla.

Varsator

Dragostea pluteste in aer in aceasta vara, iar nativii zodiei varsator stiu asta cel mai bine.

In ultimul timp au fost foarte ocupati cu diverse proiecte, asa ca acum isi vor face timp pentru ei si pentru relatia de cuplu. Este nevoie de multa comunicare si de activitati in doi pentru a readuce pasiunea in cuplu, dar pare sa va descurcati mai bine ca oricand. Weekend-urile vi le petreceti in compania prietenilor, iar vacanta va fi una spectaculoasa anul acesta.

Nativii singuri sunt in atentia astrelor, acestea trimitandu-le semnale din ce in ce mai evidente, care le vor arata ca dragostea este foarte aproape de ei.

Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Pesti

Daca au noroc la ceva nativii pesti, atunci este vorba despre sectorul sentimental.

Dragostea este la ea acasa si nici ca se putea mai bine de atat pentru nativii zodiei pesti. In ultimul timp au fost prinsi cu alte lucruri, iar viata sentimentala a avut de suferit. Incepand cu jumatatea lunii iulie, pestii au noroc in dragoste pentru ca si ei isi dau silinta mai mult, iar clipele petrecute alaturi de partenerul de cuplu vor fi de neuitat.

Nativii singuri se gandesc mai mult la distractie, dar chiar si asa, dragostea le va iesi in cale atunci cand se vor astepta mai putin. In acest fel, vor avea parte de o vara incendiara, presarata cu momente picante.

Foto prima pagina: wavebreakmedia, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri