Iata cum afecteaza Luna plina din Sagetator si Solstitiul de vara existenta fiecarei zodii in parte in perioada imediat urmatoare:

Zilele acestea nu au fost niste zile obisnuite, ci zile cu o incarcatura astrala deosebita. Luna plina nu a fost doar o luna plina obisnuita, ci a fost Luna plina in Sagetator (20 iunie) si a coincis totodata cu momentul Solstitiului de vara (21 iunie). Laolalta, aceste doua evenimente astrologice puternice au aruncat o lumina noua si magica asupra circumstantelor, influentand viata zodiilor in perioada imediata de timp. Iata cum afecteaza Luna plina din Sagetator si Solstitiul de vara existenta fiecarei zodii in parte in perioada imediat urmatoare:

Berbec

Foto: PopTika / Shutterstock.com

Luna plina din Sagetator potenteaza efectul astrologic al Solstitiului de vara, iar Berbecul va resimti puternic influenta acestor doua mari evenimente astrologice. Te bucuri de oportunitati stralucite de a-ti implini visurile si ti se ofera sansa de a calatori. Casa a noua a aventurii este si ea bine aspectata in perioada urmatoare si prin urmare te asteapta o vacanta frumoasa, plina de neprevazut si surprize. Este posibil chiar ca nativii single sa isi cunoasca sufletul pereche. Poti intampina anumite probleme, amanari sau intarzieri pe plan financiar, incat iti recomandam sa fii mai cumpatat(a) cand vine vorba de a cheltui.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Taur

Este clar ca astrele lucreaza in favoarea ta. Solstitiul de vara aduce cu sine promisiunea implinirii pe plan emotional, iar Luna plina in Sagetator aduce liniste si fericire in cuplul Taurului. Chiar si in relatiile dificile, planetele arunca o raza de speranta, facilitand drumul catre impacare si gasirea caii de mijloc. Renunta la ego si arata-i partenerului de viata ca iti pasa si ca il accepti asa cum esti. Comunicarea plina de empatie si tandrete este puntea secreta catre inima persoanei iubite. Taurii single reusesc sa se desprinda de o persoana din trecut si sa se deschida posibilitatilor. O persoana noua va aparea in viata acestora in curand.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri