Si Solstitiu de Vara, si Luna Plina in Sagetator: Cum sunt afectate zodiile de aceste evenimente astrologice deosebite!

Iata cum afecteaza Luna plina din Sagetator si Solstitiul de vara existenta fiecarei zodii in parte in perioada imediat urmatoare:

Gemeni

Luna plina in Sagetator este despre modul in care reusesti sa te conectezi la cei din jur. Pe de alta parte, Solstitiul de vara tocmai a deschis pentru nativul Gemeni portita interactiunilor sociale si a armonizarii cu vibratiile celor din jur. Perioada care va urma este perfecta pentru a te inconjura de oameni dragi, pe care ii iubesti, si alaturi de care iti place sa iti petreci timpul. Este momentul sa faci nici mai mult, nici mai putin decat ceea ce iti doresti, si sa te angajezi in activitati care te energizeaza si iti readuc pofta de viata inapoi. Poti sa indraznesti sa visezi si pe plan profesional caci atragi proiecte frumoase, pe care le vei onora cu placere si care iti vor aduce totodata castiguri financiare pe termen lung.

Rac

Luna plina in Sagetator lumineaza casa sentimentelor pentru nativul Rac. Chiar daca ai tendinta de a fi mai introspect(a) ca niciodata si de a-ti (re)analiza faptele din trecut, nu este momentul sa iti mai faci iluzii legate de o relatie anterioara. Focuseaza-te pe prezent, incearca sa te bucuri de vara si de persoanele speciale din jurul tau si vei atrage in viata ta o persoana mai potrivita tie. Este important si sa iei atitudine, mobilizandu-te si facand mici schimbari in viata ta. Noutatea perioadei urmatoare de timp poate fi reprezentata de o oferta de job ce iti poate influenta in bine existenta.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Caria dentară – ce este și cum se tratează

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri