Iata cum afecteaza Luna plina din Sagetator si Solstitiul de vara existenta fiecarei zodii in parte in perioada imediat urmatoare:

Leu

Ai nevoie de repaus si de un moment de respiro in care atentia ta sa se concentreze in intregime asupra propriei persoane – acesta este mesajul pe care Luna plina din Sagetator doreste sa il transmita zodiei tale. Accentul cade asupra reinventarii interioare si este esential sa asculti de glasul instinctelor tale. Lasa-ti totodata creativitatea sa zburde si poti realiza lucruri extrem de frumoase cu proiectele tale profesionale. Fa planuri alaturi de persoana iubita caci au cele mai mari sanse sa se concretizeze in viitorul apropiat. O veste buna de la o persoana din familie aflata in strainatate te face fericit(a) si este foarte probabil sa va revedeti in curand.

Fecioara

Circumstantele astrale speciale obliga nativul Fecioara sa isi ia inima in dinti si sa repare acele aspecte din viata sa care nu mai functionau si sa vindece acele rani care il impiedicau sa mearga mai departe. Familia va fi un punct de sprijin pentru zodia Fecioara, iar accentul cade asupra relatiei cu cei din familie, cu sotul/ sotia sau de multe ori cu parintii sau rudele apropiate. De asemenea, este foarte posibil ca in acest sector sa traversezi o etapa de restructurare, redefinindu-ti viata personala si responsabilitatile domestice impreuna cu partenerul de viata. Pe plan profesional, esti foarte solicitat(a), insa ai energia necesara pentru a te descurca cu brio.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Ascultă Radio ZU și mergi la cele mai mari festivaluri din vara lui 2023 Pantofii slingback - șic și în tendințe în această primăvară! 10 modele adorabile de pantofi slingback Călătorește cu metroul și colecționează artă de Theodor Aman și Nicolae Grigorescu!

Balanta

Daca ai traversat anterior o etapa de autoanaliza in care ai incercat sa te intelegi pe tine pentru a-ti imbunatati viata, acum este momentul perfect pentru a-ti implementa gandurile si ideile. Daca te afli intr-o relatie apropiata cu persoana iubita, vei gasi ca este potrivit sa vorbesti deschis si sincer cu aceasta despre ceea ce conteaza cu adevarat pentru tine. Foarte probabil ca o persoana apropiata iti va solicita ajutorul intr-o chestiune extrem de delicata si vei fi un adevarat reper spiritual si emotional pentru aceasta. De asemenea, daca ai programata o calatorie fie in afara, fie in tara, inarmeaza-te cu rabdare si nu te supara daca se va intampla sa fie amanata dintr-un motiv banal. In scurt timp, vei avea parte de vacanta vietii tale.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri