Iata cum afecteaza Luna plina din Sagetator si Solstitiul de vara existenta fiecarei zodii in parte in perioada imediat urmatoare:

Scorpion

Pentru zodia Scorpion, circumstantele astrale actuale aspecteaza cel mai bine sectorul financiar. Oportunitatile iti sunt rezervate din belsug, insa va trebui sa fii suficient de deschis(a) incat sa actionezi prompt la momentul oportun. De asemenea, energia ta va fi direct proportionala cu reusitele din acest domeniu. Depui efort considerabil si faci tot ce iti sta in putinta pentru a imbina creativitatea cu succesul. Esti un norocos/ norocoasa caci ai parte de sprijnul complet al persoanei iubite.

Sagetator

Draga Sagetator, pe cat de solicitanta, pe atat de frumoasa va fi urmatoarea perioada de timp pentru tine. Chiar daca te asteapta schimbari importante in viata ta, acestea iti sunt benefice si prin intermediul lor vei reusi sa imbunatatesti si vietile celor dragi. Calitatile tale care sunt cel mai bine puse in valoare in perioada urmatoare de timp sunt optimismul, increderea si rabdarea. In viata amoroasa, energia Lunii pline iti poate da anumite batai de cap sub forma unor mici conflicte cu partenerul de viata, insa sunt doar temporare si nu vor face decat sa sudeze mai bine relatia cu acesta. Nu le pune la suflet, caci perioada imediat urmatoare este momentul tau de glorie si stralucire pe toate planurile.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Cum putem integra principiile spirituale într-o lume modernă și agitată? Câteva sfaturi simple, dar puternice Detergentul Perwoll Renew, într-o nouă formulă, mai performantă și mai sustenabilă Sute de români au cumpărat vechime la pensie în rate. Cât este valoarea pe o lună și cine poate achita retroactiv

Capricorn

Luna plina din Sagetator are o influenta directa asupra starii tale emotionale, facandu-te mai vulnerabil(a) si mai sensibil(a) ca niciodata. Indiferent ca ne referim la viata personala sau la cea personala, incearca sa iti stapanesti emotiile si sa iti comunici sentimentele direct, insa diplomat si limpede. Starea ta de sanatate poate si ea afectata de schimbarile tale bruste de dispozitie si de aceea este esential sa incerci sa iti reincarci bateriile energetice si sa iti regasesti echilibrul emotional. Incearca sa vezi lucrurile din perspectiva de ansamblu si totul va reveni la normal.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri