Iata cum afecteaza Luna plina din Sagetator si Solstitiul de vara existenta fiecarei zodii in parte in perioada imediat urmatoare:

Varsator

Daca in perioada anterioara te-ai confruntat cu anumite turbulente in relatia de cuplu, iata ca astrele vin cu vesti bune. Lasi garda jos si renunti la micile tale orgolii si la tendinta de a spune necenzurat tot ceea ce ai pe suflet, intelegand ca sinceritatea extrema poate fi brutala uneori. Viata ta se va imbunatati simtitor pe plan personal si vei trai clipe de fericire si de armonie in compania persoanei iubite. Incet, dar sigur, se nasc din nou planurile de viitor si de casatorie. Mai mult, nativii single au parte de intalniri karmice cu persoane speciale, care ii vor ajuta sa evolueze spiritual.

Pesti

Luna plina din Sagetator vine la pachet cu anumite provocari in cariera si pe plan profeisonal pentru zodia Pesti. Pune-ti la bataie intreaga ta capacitate de toleranta si obiectivitate, caci indiferent de cat de tare ai avea dreptate, nu este momentul potrivit pentru un conflict cu un partener de afaceri sau un colaborator important. Acasa devine punctul tau de reper, iar partenerul de viata se transforma intr-un bun si lucid sfatuitor. Ai face bine sa tii cont de opinia acestuia caci, de data aceasta, in chestiunile administrative, poate da dovada de mai multa maturitate si diplomatie decat tine.

Foto homepage: conrado / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri