Un eveniment astrologic de proportii are loc astazi 9 martie 2016 - eclipsa totala de soare in Pesti, iar efectele puternice ale acestui fenomen vor fi resimtite pe termen lung de fiecare zodie in parte.

Leu

Este momentul sa actionezi, draga Leu, si sa mergi mai departe pe drumul pe care ti l-ai ales. Eclipsa de soare de pe 9 martie te ajuta sa inchizi capitole vechi si sa vindeci rani noi, deschizand in acelasi timp noi capitole. In mod paradoxal, schimbarea de pe plan personal pe care ti-o doresti este atrasa de cea de pe plan profesional. Investeste in acest domeniu, aduna-ti fortele, da tot ce ai mai bun din tine, iar restul va veni de la sine.

Fecioara

Foto: AlenaLazareva /Shutterstock.com

Pentru zodia Fecioara, eclipsa solara din 9 martie atrage dupa sine o accelerare a destinului. Daca aveai impresia ca pana acum, in ciuda eforturilior tale, lucrurile intarziau sa se lege, iata ca in perioada urmatoare vei constata exact opusul. Realizezi ca totul se leaga cu usurinta, de la sine, ca si cum ar interveni mana destinului. Cei single iti intalnesc fulgerator iubirea vietii lor, iar persoanele implicate intr-o relatie isi reconsolideaza relatia si sentimentele.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Balanta

Eclipsa de soare de pe 9 martie aduce pentru aceasta zodie reinventare si o schimbare a prioritatilor. Te rupi de vechile obiceiuri care nu iti faceau bine. In lunile care urmeaza inveti sa te iubesti mai mult pe tine si sa acorzi o importanta deosebita propriei sanatati. Ascultandu-ti corpul si iesind din zona ta de confort, reusesti sa iti rezolvi anumite probleme de sanatate care nu iti dadeau pace, dar si sa te reechilibrezi energetic si emotional.

Scorpion

Chiar daca eclipsa de soare vine la pachet pentru acest nativ cu anumite probleme de sanatate ale unor persoane apropiate din familie, acestea se rezolva curand. Inveti insa o lectie de viata puternica si iti doresti sa te bucuri de viata mai mult decat pana acum. Prin urmare, iti propui sa faci toate acele lucruri pe care ti le doreai sa le faci, insa la care ai renuntat din lipsa de timp sau comoditate. Eclipsa din Pesti incurajeaza initiativele si actiunile si le asociaza succesului.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri