Un eveniment astrologic de proportii are loc astazi 9 martie 2016 - eclipsa totala de soare in Pesti, iar efectele puternice ale acestui fenomen vor fi resimtite pe termen lung de fiecare zodie in parte.

Un eveniment astrologic de proportii are loc astazi 9 martie 2016 - eclipsa totala de soare in Pesti, iar efectele puternice ale acestui fenomen vor fi resimtite pe termen lung de fiecare zodie in parte. Daca esti curios/ curioasa sa afli cum influenteaza aceasta eclipsa de soare destinul fiecarei zodii in urmatoarele luni de zile, citeste astro-previziunile de mai jos:

Cum influenteaza Eclipsa de Soare de pe 9 Martie fiecare zodie in parte

Foto: Igor Zh. / Shutterstock.com

Berbec

Datorita eclipsei de soare de pe 9 martie, urmatoarele luni se anunta aducatoare de pace si echilibru interior pentru zodia Berbec. Esti preocupat/a in principal de evolutia ta spirituala, iar semnele pe care le primesti din partea universului sunt indicii ca te afli pe drumul cel bun. De asemenea, odata cu intrarea intr-un nou ciclu emotional, cresc si oportunitatile pentru dragoste, unde norocul isi va spune cuvantul.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!   5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Taur

Poate ca viata ta nu a luat chiar turnura pe care ti-ai dorit-o in ultima vreme, insa eclipsa de Soare de pe 9 martie imbunatateste semnificativ lucrurile in viata personala in perioada urmatoare de timp. Universul iti intinde intotdeauna o mana de ajutor pentru a-ti arata ca nu esti singur/a. Persoanele potrive se vor afla pentru tine la locul si timpul potrivit astfel incat sa depasesti orice obstacole si sa iti urmezi destinul. O persoana pe care o vei intalni recent va juca un rol cheie in reinventarea ta emotionala.

Gemeni

Eclipsa de soare de pe 9 martie aduce zodiei Gemeni noi promisiuni de fericire, dar si provocari de masura. Chiar daca ai tendinta de a te simti coplesit de ele, pe masura ce iti iei destinul in propriile maini si nu mai astepti ajutor de la altii, vei reusi sa realizezi lucruri deosebite. Ascultandu-ti vocea din interior si mizand pe sprijinul partenerului de viata, in curand vei reusi sa dai o forma concrete ambitiilor tale cele mai mari.

Rac

Eclipsa de soare te bulverseaza si atrage dupa sine experiente noi, pe care nu le-ai mai trait pana acum. Chiar daca anumite situatii de viata pe care le-ai traversat recent te-au scos oarecum fortat din zona ta de confort, ai realizat ce potential maret se ascunde in tine. Iar perioada urmatoare de timp este exact despre acest lucru: despre cum reusesti sa iti valorifici acest potential astfel incat sa iti indeplinesti visurile in cel mai scurt timp.

Garbo iti recomanda si articolul:

Semnificatii astrologice: ECLIPSA TOTALA DE SOARE - 9 martie 2016

Foto homepage: muratart / Shutterstock.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri