In data de 9 martie 2016, va avea loc o eclipsa totala de soare in zodia Pesti, care va fi vizibila din Svalbard si Insulele Feroe. Chiar daca de pe teritoriul tarii noastre eclipsa nu va fi vizibila, trebuie sa stim ca fiecare dintre noi va resimti efectele acestui fenomen din punct de vedere astrologic.

Este a zecea eclipsa totala din secolul al XXI-lea, dar cel de al XII-lea pasaj al umbrei Lunii din acest secol, conform Wikipedia. Eclipsa totala va incepe in Oceanul Indian, va trece la sud de Sumatra, cat si la sud de Borneo, apoi prin centrul insulei Sulawesi, pentru a continua peste insulele marunte ale Indoneziei. Apoi parcursul sau va fi doar peste Oceanul Pacific.

Astrologie: ECLIPSA TOTALA DE SOARE – 9 martie 2016

Aceasta este prima dintre cele cinci eclipse care vor avea loc in anul 2016, focalizand energii cosmice impresionante. Eclipsa totala de soare din 9 martie 2016 are o deosebita importanta pentru persoanele care au planete in zodia Pesti, in harta lor astrala.


Afla harta ta astrala:
https://horoscop.kudika.ro/calculator-astrograma/

Luna noua si eclipsa de soare in Pesti ne vor ajuta sa ne vindecam ranile interioare, mai vechi sau mai noi, rani adanci care ne dezechilibreaza din punct de vedere energetic, provocand chiar boli.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi foc? Semnificația viselor: Ce înseamnă când visezi pe cineva care a murit? Este semn bun sau rău?

Eliberarea de durere permite evolutia in plan spiritual si deschiderea unor noi posibilitati in viata. Vindecarea ranilor emotionale faciliteaza evolutia sufletului si, iata de ce, acest eveniment astral poarta cu sine o semnificatie majora.

Foto: Pixabay

Ce trebuie sa retii: Iata semnificatiile Eclipsei de Soare din data de 9 martie 2016

Fiecare eclipsa de soare reprezinta sfarsitul unui ciclu si, in acelasi timp, un nou inceput. Acum este momentul sa alegi o noua cale si sa iti faci planuri noi pentru viitor.

Pune-ti sub semnul intrebarii vechile obiceiuri, modul de a actiona in anumite situatii si gandurile pe care le ai. Este momentul ideal sa incepi ceva nou, sa iti aduni fortele si increderea intr-un viitor asa cum ti-l doresti. Este momentul cand vei putea sa iti intocmesti o lista si o strategie pentru ceea ce vrei.

Noteaza-ti in aceasta zi cele mai arzatoare dorinte, cu zambet pe buze si cu increderea deplina ca meriti aceste lucruri. Efectul acestei eclipse totale de soare va fi resimtit pana in septembrie 2016, cand va avea loc o noua eclipsa de soare. Acest interval de timp va facilita actiunea, iar proiectiile tale se vor intruchipa astfel cu mai mare usurinta.

Tradiții de Paște. Paștele 2023 De la neliniște la somn liniștit: cum poate ajuta yoga la combaterea insomniei Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul

Foto: Shutterstock; vodolei

Foto homepage: Shutterstock; ig0rzh

Eclipsa totala se va afla in conjunctie cu Chiron. Acesta da cele mai puternice indicii pentru ceea ce ar trebui sa reprezinte noile tale teluri in urmatoarele sase luni. Chiron este vindecatorul sufletelor ranite.

Foarte multe tehnici de vindecare cu ajutorul palmelor contin radacina „chiro”, de exemplu „chiropractica”. Iar cititul in palma se numeste „chiromantie”. Chiron era deci, vindecatorul, cel care folosea metode neortodoxe de a-i vindeca pe oameni si de a promova iluminarea spirituala.

Iata de ce, aceasta eclipsa de soare ne ajuta sa ne vindecam ranile interioare, traumele si tot ceea ce ne face sa suferim amarnic. Procesul de vindecare se poate intampla atat din punct de vedere fizic, cat si emotional, dar cu siguranta va avea si o componenta spirituala.

De ce e bine să îmbraci haine noi de Paște. Mulți credincioși nu știu adevăratul motiv al acestei tradiții Pe locuri, fiți gata....sport! Modele de pantofi ideali pentru alergare Cazurile de depresie cresc dramatic la copiii cu vârsta între 11 și 14 ani și la adolescenți (Anchetă)

Eclipsa de soare din data de 9 martie te ajuta sa iti stabilesti obiectivele pentru urmatoarele 6 luni!

Eclipsa de soare aflata in conjunctie cu asteroidul Chiron ne va ajuta sa vedem mult mai clar o rana emotionala care continua sa existe in adancul nostru, provocand uneori reactii incontrolabile si decizii pripite. Odata ce constientizam rana, putem sa ne vindecam mai usor, putem sa fim mai clari cu ceea ce ne dorim cu adevarat. De aceea este important sa iti dai timp pentru vindecare; trebuie sa ai rabdare, ingaduinta fata de tine insuti, disciplina si responsabilitate. Iarta-te pe tine si pe cei care te-au ranit.

Trateaza-i pe ceilalti asa cum si tu iti doresti sa fii tratat/a: Cu respect!

Iti recomandam si: Horoscop 2016 pentru toate zodiile

Horoscopul iubirii 2016: Top 3 cele mai norocoase zodii in dragoste


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri