Descopera care sunt cele 3 zodii carora le merge cel mai bine in luna martie 2016. Acestea vor avea noroc nu doar in dragoste, dar si pe plan profesional si material.

Pesti

Martie 2016 este cu siguranta o luna fenomenala pentru acest nativ. Este luna in care i se implinesc visurile, iar dorintele cele mai ascunse se concretizeaza intr-un mod frumos. Soarele se va afla in zodia Pesti pana pe 20 martie ceea ce atrage dupa sine un surplus de energie pozitiva, de forta de munca, de dorinta de a reusi in ceea ce ti-ai propus. Iti va fi mai usor ca niciodata sa iti exprimi adevarata identitate. Mercur te ajuta si el astfel incat sa iti folosesti cat mai bine si mai eficient resursele. Ai o perioada oarecum aglomerata, insa minunata pentru a-ti realiza ambitiile si planurile. Nu apar obstacole majore si nici elemente surpriza in calea ta catre fericire si implinire.

Pe plan emotional, lucrurile merg excelent in relatia ta de cuplu. Ai parte nu doar de sustinerea persoanei iubite, dar si de aprecierea si tandretea acesteia. Va intelegeti cat se poate de bine si totul se bazeaza pe armonie si comunicare. Impreuna, teseti planuri de viitor, iar multi dintre nativii Pesti se gandesc chiar sa aduca pe lume un copil. Totodata, martie reprezinta o perioada excelenta pentru a primi si a oferi iubire, dar si pentru a socializa cu prietenii. O perioada favorabila pentru a-ti gasi un nou job, a negocia o afacere sau a semna un contract avantajos este perioada 10-17 martie. Cei single atrag in jurul lor o persoana interesanta, de care se simt puternic atrasi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Varsator

Din punct de vedere emotional, primavara debuteaza pentru zodia Varsator intr-un mod magic. Cu Venus care se va afla in semnul Varsatorului pana pe 12 martie, inceputul primei luni de primavara se doreste a fi unul benefic dragostei, cu multe momente speciale care te vor purta pe norisori roz de fericire. Daca te afli intr-o relatie stabila, pregateste-te pentru o etapa frumoasa si armonioasa a relatiei voastre. In plus, acum gasiti resursele necesare pentru a relua anumite planuri de viata in doi care pana acum se aflau in stand by. Mai mult, nativii single au sanse mari sa isi intalneasca sufletul pereche, iar abilitatea lor de a atrage persoana potrivita in preajma lor este sporita de astre.

Pe plan profesional, Martie 2016 va fi pentru Varsator luna ideala pentru a lansa noi proiecte (20 martie este perfecta in acest sens caci Luna se va afla in Berbec, semnul noilor inceputuri) sau a se angaja in noi activitati care ii vor aduce progrese personale, dar si beneficii pe termen lung. De asemenea, martie se vrea a fi si o luna prospera financiar pentru nativul Varsator. Nu doar ca reusesti sa iti rotunjesti considerabil veniturile, dar esti pus fata in fata cu oportunitati excelente de afaceri prin intermediul conexiunilor sociale. Multi nativi Varsator reusesc sa isi echilibreze si starea de sanatate in aceasta luna, simtindu-se plini de energie, de pozitivism si vigoare.

Horoscop: Cum să activezi Legea Atracției pentru zodia ta – află cum îți modelezi destinul Horoscop: Top 3 zodii cu Karmă grea în DRAGOSTE – au de învățat lecțiile dureroase ale iubirii MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte

Foto homepage: Dwayne Rourke /Flickr.com

Foto interior: Xuan Che /Flickr.com


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri