12:02, 26 Februarie 2016 publicat în Horoscop

Descoperiti momentul cel mai potrivit pentru a avea succes in tot ce intreprindeti!

Cartea este disponibila pe site-ul Libris.ro

Planificati-va cu ajutorul acestui ghid evenimentele importante, ca schimbarea locuintei, inceputul unei relatii romantice, sfarsitul unei relatii sau programul de vacanta. Aflati ce va rezerva anul 2016 si la ce va puteti astepta din partea celor apropiati.

Citeste si:
Horoscop Decembrie 2016: Top 3 zodii cu MARE NOROC la bani si in...
Horoscop Decembrie 2016: Top...

Extragandu-si esenta din intelepciunea practica a astrologiei, cartea este o sursa de incredere pe care o puteti consulta pentru indrumare in capitolele importante ale vietii: relatii, cariera, bani, dragoste, sanatate etc.

Familiarizati-va cu „abecedarul astrologiei”, cu principiile de baza ale acestei stravechi stiinte, cu semnificatiile planetelor si aflati care sunt cei mai uzuali termeni, dintr-un Glosar astrologic.

Citeste si:
Horoscop noiembrie 2016: Ce se intampla in viata zodiilor in...
Horoscop noiembrie 2016: Ce...

Descoperiti cele mai importante caracteristici ale personalitatii specifice nativilor fiecarei zodii, punctele forte si provocarile pentru fiecare dintre ei.

Luati cunostinta de principalele tendinte ale anului 2016, dintr-o scurta privire la nivel global.

Analizati care sunt, luna de luna, cele mai potrivite momente pentru fiecare zodie privind relaxarea si distractiile, relatiile romantice, banii si succesul, si care sunt zilele cu tranzite planetare delicate.

Aflati din tabelele cu actiuni care sunt zilele favorabile pentru a gasi un serviciu, a incepe o poveste de dragoste, a programa o vizita la medic sau a incepe o dieta, a primi un imprumut sau a incepe un curs etc.

Autor: Kim Rogers-Gallaghe; Cartea a aparut la editura Meteor Press


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri