29 Februarie 2016 publicat în Horoscop 64 share-uri

Cele 27 de zodii ale zodiacului asterian influenteaza cele 12 zodii traditionale pe care le cunoastem. Acest sistem zodiacal a fost elaborat de catre Jade Sol Luna, in urma unor studii extinse de astrologie si mitologie greco-romana. Acest sistem de 27 de semne isi au astfel originea in mitologia antica si ne pot aduce o si mai mare claritate asupra particularitatilor noastre si potentialelor noastre calatorii si alegeri in viata.

Horoscopul ASTERIAN: Dioscuri (13 aprilie – 26 aprilie)

Dioscuri se numeau in mitologia greacă cei doi frați, Castor si Polux, fiii lui Zeus, nascuti din unirea acestuia cu Leda. Persoanele nascute in Zodia/Palatul Dioscuri sunt pline de zel, de energie debordanta si au mult curaj. Sunt persoane atragatoare si elegante. Gandesc si actioneaza cu rapiditate. Le place sa se implice in mod constant in noi proiecte si nu pot sta locului. Sunt atragatori, sunt blanzi si foarte protectori cu cei pe care ii iubesc.

Persoanele Dioscuri adora interactiunile pozitive, dar uneori, incapatanarea aduce necazuri in relatiile cu cei din jur.

Zodia greco/romana Dioscuri este Zodia pionierilor, a inventatorilor, a exploratorilor, este zodia eroilor si a celor neinfricati. Nerabdatori si cu energie vitala debordanta. Pot fi de aasemenea iresponsabili si nerecunoscatori.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Horoscopul ASTERIAN: Hades (27 aprilie – 10 mai)

Acest palat indica capacitati creative debordante si inteligenta deosebita. Persoana aflata in Zodia Hades este inteligenta, punand tot timpul la indoiala concepte si ideologii.

Persoanele nascute in aceasta zodie sunt foarte loiale sistemului lor de valori si nimeni si nimic nu le pot convinge sa renunte la idealurile lor, la felul lor de a fi. De asemenea, persoanele nascute in Zodia Hades sunt foarte creative si au inclinatii artistice.

Aceste persoane pot sa intampine anumite greutati in viata, dar doar pentru a le depasi si pentru a gasi iluminarea. Sunt persoane inteligente si iubitoare, foarte de incredere, pe care te poti baza.

 

Horoscopul ASTERIAN: Vesta (Hestia) (11 mai – 23 mai)

Vesta este cunoscuta ca si steaua focului si este un simbol al fortei, al focului interior, al puterii. Vesta este un Palat al energiei feminine, are nevoie de forte externe care sa ii activeze energia debordanta.

Persoanele nascute sub acest semn sunt foarte energice, ambitioase si usor dominatoare. Au o minte agera, au darul vorbirii si sunt foarte sarmante.

Sunt de-a dreptul magnetice! Stiu sa cucereasca si sa isi indeplineasca obiectivele cele mai arzatoare. Succesul le este destinat si cu forta si determinarea lor, ii inspira si pe cei din jurul lor.

Sunt foarte iubitori fata de prieteni si familie, iar latura lor protectiva si-o manifesta adesea. Iubesc calatoriile si sa traiasca bine. Este posibil sa treaca prin perioade stralucite din punct de vedere financiar si perioade cand peird tot, din cauza nechibzuintei si impulsivitatii.

Horoscopul ASTERIAN: Pasifea (24 mai - 6 iunie)

Cei nascuti in semnul greco-roman Pasiphae sunt foarte legati de ritmul naturii, sunt buni poeti, agricultori sunt buni vorbitori. Acest Palat indica vointa puternica si nevoia celor nascuti sub influenta sa, de a se manifesta in moduri creative.

Este zodia Lunii si precum ea, cei nascuti in Zodia Pasiphae sunt seducatori, superbi, eleganti. De asemenea au un sex-apeal magnetic. Nu vor ezita niciodata in a-si folosi carisma pentru a reusi ceva.

Aceasta zodie indica o persoana pasionala, foarte atragatoare si seducatoare. Aceste persoane iubesc arta si copiii. Au uneori tendinta de a fi materialiste si usor superficiale. Nu le place sa interactioneze cu aceia pe care nu ii considera ca facand parte din standardele lor.

Horoscopul ASTERIAN: Prometeu (7 iunie – 20 iunie)

Cei nascuti in Palatul astrologic al lui Prometeus iubesc viata in toate aspectele ei. Sunt mereu in cautarea frumusetii dinjur si din oameni. Acest palat vorbeste despre curiozitate si nevoia de a cauta raspunsuri. Acesti oameni sunt mereu in cautare de nou, de ceva briliant care sa le excite simturile.

Persoanele nascute in Zodia greco-romana Prometeus sunt blande si gentile si in preajma carora iti place sa stai. Sunt devotati mamelor lor si familiei in general.

Multi cercetatori si oameni de stiinta sunt nascuti in aceasta zodie, dar si calatori, aventurieri. Ei vor sa experimenteze noul si descoperirile, din toate punctele de vedere, de aceea sa nu va mire daca ii gasiti adesea pe cei nascuti in aceasta zodie, in tot felul de aventuri romantice.

Foto fr si main: By Anastasios71 /Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri