29 Februarie 2016 publicat în Horoscop 64 share-uri

Cele 27 de zodii ale zodiacului asterian influenteaza cele 12 zodii traditionale pe care le cunoastem. Acest sistem zodiacal a fost elaborat de catre Jade Sol Luna, in urma unor studii extinse de astrologie si mitologie greco-romana. Acest sistem de 27 de semne isi au astfel originea in mitologia antica si ne pot aduce o si mai mare claritate asupra particularitatilor noastre si potentialelor noastre calatorii si alegeri in viata.

Horoscopul ASTERIAN: Tifon (21 iunie - 4 iulie)

Acest semn astrologic greco-roman semnifica transformarea, regenerarea si fertilitatea. Transformarea este esentiala in procesul de regenerare. Persoanele nascute in acest Palat sunt echilibrate si cu o personalitate gentila. Au capacitatea de a fi foarte empatice si intelegatoare fata de cei din jur.

Persoanele nascute in aceasta zodie reusesc ca, in situatiile dificile, sa isi directioneze toata energia pentru a schimba realmente cursul unei istorii negative, in ceva pozitiv! Pentru ca ei cred in puterea transformatoare si in energia naturii.

Sunt persoane cares stiu sa invoce si sa creeze noul. Sunt de obicei lideri si formatori de opinie, sunt incredibil de deschisi si de buni comunicatori.

Horoscopul ASTERIAN: Artemis (5 iulie – 18 iulie)

Palatul astrologic al lui Artemis vorbeste despre energie si vitalitate. Cei nascuti in aceasta zodie sunt inspirati si curajosi.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. MARELE Horoscop al Lunii Mai 2023: previziuni astrale complete pentru fiecare zodie în parte MiniGhid astrologic: 5+5 Calități și Defecte ale zodiei TAUR

Este un Palat care da puteri intelectuale, idealuri si ambitie. Cei nascuti in aceasta zodie au de asemenea, inclinatii spirituale. Sunt persoane pe care le putem gasi implicate in activitati umanitare. Sunt persoane foarte sincere, care nu isi tradeaza niciodata inima si chemarea intuitiei.

Pot fi jurnalisti, actori sau scriitori absolut brilianti, au capacitatea aceasta de a intelege lumea in toata complexitatea ei si de a o traduce si celorlalti. Cei din jur se simt foarte norocosi sa ii aiba aproape. Au energie puternica si resurse interioare nesecate. Sunt fermecatoare si iertatoare, acestea fiind doua calitati rare... Farmecul aparte nu le alimenteaza un ego fals.

Horoscopul ASTERIAN: Zeus (9 iulie - 1 august)

Cei nascuti in Palatul astrologic al lui Zeus sunt caracterizati de o putere interioara incredibila, sunt perseverenti, sunt protectori si grijulii. Este considerata a fi una dintre cele mai bune zodii. Sunt inteligenti si spirituali. Atrag in jurul lor bogatie si multe satisfactii.

In acelasi timp, impart din bogatiile lor cu cei mai necajiti. Le place sa se implice in activitati de ingrijire, de ajutor social. Sunt oameni care gandesc situatiile de viata in profunzime, au inclinatii filosofice.

Aceasta este o zodie a bunatatii si a grijei fata de ceilalti. Sunt adesea si persoane foarte religioase, sunt convetionale si foarte saritoare. Uneori au tendinta de a fi arogante, aratandu-se superiori fata de cei care nu le impartasesc sistemul de valori.

 
Horoscopul ASTERIAN: Hidra (2 august  – 15 august)

Forta Hidrei poate fi intuita chiar din denumirea ei. Persoanele nascute in aceasta zodie sunt dotate cu un temperament debordant. Au foarte multa incredere in ele insele sunt persoane care traiesc viata intens si uneori, chiar, periculos. Devin foarte competitive si fac orice sa ajunga acolo unde isi doresc.
Au de asemenea, o intelepciune innascuta care ii influenteaza pe toti cei din jurul lor. Au talente in toate domeniile care implica comunicarea. Palatul Hidrei este unul dintre cele mai puternice.
Cei nascuti in aceasta zodie au o personalitate magnetica sunt foarte destepti si au viziune larga asupra lumii. Sunt ambitiosi si cutezatori.

Horoscopul ASTERIAN: Persefona (16 august - 29 august)

Persefona este cunoscuta pentru stralucirea ei. Cei nascuti sub aceasta zodie sunt cunoscuti pentru nobletea lor, pentru gentilete si bunatate. De asemenea, au un gust rafinat pentru frumos si de asemenea apreciaza oamenii buni. Le place sa se inconjoare de astefle de oameni. In aceasta zodie s-au nascut mari conducatori. Cei nascuti in aceasta zodie au talente innascute de conducatori. De asemene, pretuiesc foarte tare valorile familiei.

Uneori, persoanele din acest Palat astrologic pot demonstra aroganta si egoism, in functie de modul cum au fost crescuti. Cei nascuti in Zodia Persefonei sunt nobili, ambitiosi, eminenti. Au o perspectiva pozitiva asupra vietii care ii ajuta in ascensiunea lor pe culmile succesului.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri