Descopera care sunt cele 3 zodii carora le merge cel mai bine in luna martie 2016. Acestea vor avea noroc nu doar in dragoste, dar si pe plan profesional si material.

Leu

Pentru zodia Leu, astrele promit un martie linistit, echilibrat si aducator de noroc in dragoste. Nativii single sunt vedetele acestei luni si toate reflectoarele astrale cad asupra lor. Circumstantele astrale vor fi de asa natura incat noi relatii de dragoste se pot lega cu usurinta, urmand o evolutie rapida si frumoasa in perioada imediat urmatoare. Pentru nativii Leu implicati deja intr-o relatie accentul cade in primul rand asupra respectului si a modului in care reusiti sa va acceptati unul altuia punctele de vedere. Nu doar ca va ganditi serios sa achizitionati o locuinta, dar faceti si toate demersurile in acest sens.

De asemenea, pe plan profesional, sunt sanse mari sa cunoasteti persoane importante care sa va sprijine in demersurile voastre de afaceri. Cu sprijinul Soarelui, puterea interioara este accentuata astfel incat nimic nu pare a sta in drumul vostru catre ceea ce v-ati propus. Totodata, abilitatile acestor nativi sunt puse in evidenta, iar redescoperirea unor talente mai vechi va pot aduce succese rasunatoare.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele mai descurcărețe zodii ale horoscopului, indiferent de cât de grea este viața Horoscop Paște 2023: o perioadă plină de emoții frumoase, de planuri de viitor și experiențe spirituale Horoscop Aprilie 2023: A doua lună a primăverii ne aduce putere interioară, transformare vindecătoare și iubire

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri