12:03, 18 Martie 2016 publicat în Horoscop

Fiecare zodie este caracterizata de o culoare benefica. Aceasta culoare inalta spiritul si ne ajuta sa iesim in evidenta. Care este culoarea zodiei tale?

Horoscopul culorilor: Care este CULOAREA TALISMAN a zodiei tale?

Berbec

Zodia Berbec este dominata de Planeta Marte, zeul razboiului.

Partile pozitive ale Zodiei Berbec sunt curajul, inflacararea, caracterul focos. Culoarea asociata cu aceste calitati irezistibile este Rosul.

Purtati aceasta culoare ca sa va cresteti nivelul de energie si optimismul. De asemenea, este un instrument prin care puteti comunica despre talentele si curajul vostru celor din jur.

Citeste si:
Dragostea ca generozitate: Top 5 zodii care își pun sufletul pe...
Dragostea ca generozitate:...

Taur

Zodia Taur este dominata de Venus, zeita iubirii.

Partile pozitive ale acestei zodii sunt serenitatea, armonia, sensibilitatea si IUBIREA. Culoarea asociata cu aceste trairi este Albastrul cerului.

Citeste si:
Dieta Keto, stilul de viață care învață organismul să ardă toate...
Dieta Keto, stilul de viață...

Purtati aceasta culoare ca sa va cresteti nivelul de energie si optimismul. De asemenea, este un instrument prin care puteti comunica despre calitatile voastre celor din jur.

Gemeni

Zodia Gemeni este dominate de Mercur, Zeul Cunoasterii.

Calitatile celor nascuti in Zodia Gemeni sunt: dinamismul, intelectualitatea, versatilitatea. Astfel, culoarea asociata cu aceste calitati este Galbenul.

Va recomandam sa purtati aceasta culoare ori de cate ori doriti s ava recapatati increderea de sine. Cand vreti sa comunicati non-verbal celor din jur despre cine sunteti si de ce sunteti capabili.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri