Horoscopul culorilor: Care este CULOAREA TALISMAN a zodiei tale?

12:03, 18 Martie 2016 publicat în Horoscop

Fiecare zodie este caracterizata de o culoare benefica. Aceasta culoare inalta spiritul si ne ajuta sa iesim in evidenta. Care este culoarea zodiei tale?

Rac

Zodia Rac este dominate de romantica Luna.

Caracteristicile pozitive ale Zodiei Rac sunt: sensibilitatea, personalitatea interesanta, natura sentimentala, sinceritatea.

Citeste si:
Cele 11 Adevăruri în Iubire ale zodiei Capricorn
Cele 11 Adevăruri în Iubire...

Astfel, culoarea care defineste aceasta zodie este Argintiul. Purtati argintiu ori de cate ori doriti sa va cresteti nivelul de vibratie si increderea de sine.

Leu

Zodia Leu este dominate de Soare, regele planetelor.

Caracteristicile deosebite ale acestei zodii sunt increderea de sine, nobletea caracterului, demnitatea, simtul onoarei. Culoarea care caracterizeaza aceasta zodie este Oranj.

Citeste si:
Horoscopul lunii Ianuarie 2021 în detalii complete, pentru toate...
Horoscopul lunii Ianuarie...

Va recomandam sa purtati aceasta culoare puternica care nu poate trece neobservata. Vorbeste celor din jur despre cine sunteti cu adevarat si atrage. De asemenea, vindeca si creste nivelul de vibratie.

Foto: Pixabay

Fecioara

Zodia Fecioara este dominata de Mercur, mesagerul Zeilor.

Calitatile celor nascuti in Zodia Fecioarei sunt: emotivitatea, desteptaciunea, sensibilitatea si dinamismul. Culoarea lor este Verdele.

Purtati aceasta culoare ca sa va cresteti nivelul de energie si optimismul. De asemenea, este un instrument prin care puteti comunica despre talentele si curajul vostru celor din jur.


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri