Un eveniment astrologic de proportii are loc astazi 9 martie 2016 - eclipsa totala de soare in Pesti, iar efectele puternice ale acestui fenomen vor fi resimtite pe termen lung de fiecare zodie in parte.

Sagetator

Eclipsa de soare din Pesti te aduce mai aproape ca niciodata de familie, camin si de cei dragi. Dorinta de a-i vedea pe cei dragi devine o necesitate emotionala in perioada urmatoare de timp chiar si pentru cei stabiliti in strainatate. Acestia se simt mai conectati ca niciodata de cei din familie si isi fac planuri de revedere in cel mai scurt timp. Totodata, realizezi cat de atasat esti de radacinile tale si de locurile natale. Primesti o surpriza frumoasa din partea partenerului/ partenerei de viata.

Capricorn

Eclipsa de Soare deschide usa tuturor posibilitatilor pentru zodia Capricorn. Prietenii devin o parte importanta a vietii tale in perioada urmatoare de timp, iar socializarea un mod de a fi si de a exista. Cunosti o serie de oameni noi, interesanti, iti consolidezi vechiile relatii si stabilesti altele noi. Oricum ar fi, simti nevoia de a te afla inconjurat de oameni, iar acest lucru se poate solda si cu o noua relatie de dragoste in cazul nativilor single.

Tarot Online: Previziuni și etalări zilnice. Acestea sunt cele 2 zodii puternic influențate de Eclipsa de Soare de pe 20 aprilie: Au o întâlnire specială cu propriul destin! Incredibila Eclipsă Solară HIBRIDĂ și prima din 2023 (19-20 Aprilie în Berbec): învingem KARMA și plantăm sămânța speranței în sufletul nostru, din care ar putea crește ceva fabulos Luna plină din Scorpion 5 mai – efect de catalizator al unor mari schimbări pentru următoarele 3 zodii. Destinul lor este pe cale de a se împlini!  

Varsator

Varsatorul va resimti si el din plin efectele eclipsei solare de pe 9 martie. Va reusi sa se detaseze de trecut si sa lase in urma tot ceea ce ii bloca anumite aspecte ale vietii sale. Prin urmare, urmatoarele luni ale Varsatorului vor fi despre progres si evolutie la nivel emotional, dar posibil si despre o crestere a veniturilor sale pe plan profesional. Sentimentul de siguranta este vital pentru tine in urmatoarele luni si cauti sa ti-l asiguri de data aceasta intr-o forma materiala.

Pesti

Zodia Pesti este cu siguranta zodia vedeta a acestei eclipse de inceput de primavara. Astrele ii sporesc intuitia, dar si capacitatea de a lucrurile dintr-o noua lumina. Emotiile ii sunt si ele aduse in prim plan, insa intr-un mod pozitiv, reusind sa scape de acele inhibitii si ganduri negative care il tineau pe loc. Eclipsa iti promite schimbare si reinnoire pentru urmatoarele luni, iar viata ta poate cunoaste o turnura opusa celei de pana acum. Fii flexibil/a si bucura-te de noile evenimente care iti bat la usa, mai ales daca vorbim de dragoste, de calatorii sau de mutarea intr-un alt oras/ tara.

5 MAI – Eclipsă de lună prin penumbră și Lună plină în Scorpion – Cât trăim, învățăm, aflăm și experimentăm. Lecția inimii ușoare!

Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri