6 Martie 2014 publicat în Horoscop 4638 share-uri

Descopera zodiacul totemic egiptean si afla care este zodia ta sacra! Afla care este animalul sacru al Egiptului care este asociat sufletului, mintii si felului tau de a fi, dar si zeitatea egipteana ce confera putere destinului tau!

Nascut in zilele de 4, 9, 14, 19, 24, 29 - Zodia COBREI SACRE (puterea lui Wedjet )

Foto: Faraon, simbol cobra, Shutterstock

Cobra era considerata si ea un animal sacru in Egiptul antic, fiind perceputa drept un avatar al ZEITEI WEDJET, zeita Egiptului de Jos, una dintre cele mai vechi zeite egiptene. Simbolul cobrei este unul dintre cele mai puternic simboluri ale Egiptului antic, semnificand puterea absoluta si autoritatea zeilor. Egiptologii au denumit acest simbol “uraeus”. Totodata, cobra sacra proteja faraonii, prin urmare si regalitatea, iar purtarea ei pe coroanele regale consolida intr-un fel legatura stransa dintre faraoni si zei. Purtarea de catre faraoni pe coroanele regale sau pe Khepresh conferea legitimitate statutului lor divin. Mai sunt si alte zeite cobra precum Renenet, o zeita a fertilitatii, dar si Meretseger, zeita care dadea pedepse dure criminalilor precum orbirea.

Nativii al caror fel de a fi este influentat de puterea cobrei sunt persoane ce au un puternic simt al autoconservarii. Prin insasi natura lor, sunt niste supravietuitori. Se adapteaza de cele mai multe ori situatiilor cu care se confrunta in viata, indiferent de cat de dificile ar fi acestea. Au incredere in propriile capacitati si au in general o viziune optimista si pozitiva asupra vietii. Pot fi niste prieteni, parinti si soti excelenti, urmarind intotdeauna sa atinga perfectiunea in ceea ce fac, in ceea ce simt, in ceea ce spun, in ceea ce sunt. In acelasi timp insa, au multe asteptari de la ceilalti, dar si tendinta de a fi dezamagiti atunci cand lumea din jur nu se ridica la standardele lor inalte. Sunt oameni emotivi, dar care nu accepta compromisul sau calea de mijloc. Pot ingadui si ierta multe, insa atunci cand se umple paharul cu adevarat, este bine sa nu te afli in calea lor. Sunt precum o furtuna, maturand totul in calea lor si incercand sa-si faca singuri dreptate. In viata, vor trebui sa-ti tempereze si sa-ti tina in frau dorinta de razbunare.


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri