Pe 5 martie, Venus, planeta dragostei, a intrat in semnul Varsatorului. Descopera cum iti afecteaza zodia la nivel personal acest tranzit fascinant si spectaculos, dar si ce efecte are asupra relatiilor de dragoste!Venus in Varsator

Pe 5 martie 2014, Venus a intrat in semnul Varsatorului, urmand sa se afle in acest semn pana pe 5 aprilie. Este un tranzit interesant si inedit care afecteaza toate semnele zodiacale. Ce inseamna acest lucru in plan astrologic si cum ne afecteaza la nivel emotional? Afla citind articolul de mai jos!

Venus in Varsator: Mai multa libertate de a fi in cuplu, mai multa deschidere in dragoste...

Spatiu, aer, aer, spatiu. Libertate! Departe de noi in aceasta perioada nevoia de “iubire pana la sufocare” intr-o relatie… Venus in Varsator provoaca persoanele implicate intr-o relatie sa isi pretuiasca reciproc independenta si spiritul de a fi. Relatiilor vechi le este data o noua identitate, una primordiala, in care sufletele si intelectele vibreaza la cel mai inalt nivel. Fiindca Varsatorul este un semn mai putin sentimental si mai mult cerebral, conversatiile intelectuale au tendinta de a lua loc imbratisarilor afectuoase, prietenia are tendinta de a inlocui sentimentalismul cu prietenia, iar ideile tind a inlocui emotia pura. Dragostea devine si ea mai intelectuala, mai electrica.

Foto: Planeta Venus, Shutterstock

In dragoste, nu exista reguli...

Venus in Varsator aduce cu ea o mare provocare si anume aceea de eliberare din patternurile emotionale care nu iti ingaduie sa te manifesti asa cum esti. Este timpul potrivit pentru a arunca o privire patrunzatoare in interiorul nostru si a pune totul sub semnul intrebarii si al raspunsului. Varsatorul este un semn al aerului ce tine de mental si de obiectivism, accentuand individualismul si calatoria de auto-descoperire. Iar aceasta detasare mentala specifica faciliteaza tranzitul lui Venus astfel incat dragostea si parteneriatele sa devina mai putin rigide, mai putin ingraditoare, mai putin conservatoare si sa fie in schimb mai libere, mai deschise.

Totodata, Varsatorul este intrigat sa descopere ceea ce se afla dincolo de zona de confort. Prin urmare, este foarte posibil ca tranzitul lui Venus prin acest semn sa te aduca mai aproape de o noua tipologie de partener sau de un nou tip de dragoste, indepartandu-te in acelasi timp de persoane de care nu te puteai rupe emotional. In acelasi timp, tendinta de eliberare de sub orice forma de constrangeri, indiferent ca sunt emotionale, ideatice sau sociale se va manifesta accentuat in aceasta perioada. In dragoste, nu exista reguli… iata care este lectia pe care o invatam in acest tranzit fascinant.

Foto homepage: Simbol Varsator, Shutterstock


Garbo - Arta de a trăi frumos!

Abonează-te pe


Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri