Cum va afecta Anul Calului destinul dumneavoastra in perioada imediat urmatoare? Cum va va fi influentata sanatatea? Va corespunde acest an asteptarilor dumneavoastra pe plan sentimental?
Zodiacul Chinezesc 2014 - anul guvernat de semnul Calului - prezinta influentele pe care acesta le exercita asupra tuturor celorlalte 11 semne din constelatia zodiacala. Cartea descrie elementele definitorii ale personalitatii celor apartinand diverselor zodii, detaliind particularitati si in ceea ce priveste elementele fundamentale: Metal, Apa, Lemn, Foc si Pamant.
  • Cum va afecta Anul Calului destinul dumneavoastra in perioada imediat urmatoare?
  • Cum va va fi influentata sanatatea?
  • Va corespunde acest an asteptarilor dumneavoastra pe plan sentimental?
  • Va fi un an favorabil pentru lansarea in afaceri?
  • Veti avea parte de armonie in familie si societate?

La toate aceste intrebari, generate de framantari si curiozitati, puteti gasi raspuns in paginile cartii de fata. Ea nu este doar un ghid de informatii utile, ci si un instrument de consiliere ce va va ajuta sa evitati capcanele si, in acelasi timp, sa valorificati la maximum sansele pe care vi le rezerva Anul Calului in plan personal si profesional. O lucrare ce va deveni, cu siguranta, ghidul dumneavoastra de zi cu zi.

Autor: Neil Somerville

Carte disponibila pe elefant.ro

Foto homepage: Cal, astrologie chinezeasca via Shutterstock


Sunt Nicoleta Ababei @mamapetoc, creator de conținut dar, mai ales, creator de emoții. Îmi place să cred că inspir femeile să-ți exploreze cu mai mult curaj latura creativă.

Sunt mama unei adolescente de 17 ani, pictez,...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri