Primavara este un timp al renasterii si al bucuriei dedicat tuturor. Este un moment cand trebuie sa simtim plenitudinea naturii si sa ne lasam cuprinsi de vraja sa. Trei zodii sunt insa favorizate de astre in Primavara lui 2014, simtind mai acut forta si magia schimbarii.

Capricorn

Foto: Shutterstock.com; Capricorn, horoscop, zodiac

Nici un nor pe cerul primavartic pentru Capricorni! Este vremea bucuriei si a celebrarii unui echilibru interior castigat cu greu in ultimele luni.

Luna martie va fi un timp al schimbarilor pozitive adtorita aliantei dintre Mercur, Uranus si Pesti. Aceasta se traduce in capacitatea de a va largi orizonturile prin intermediul oamenilor - noi contacte, noi perspective si noi idei care va inmuguresc in minte si suflet. Nativii din Capricorn se vor simti pregatiti sa inceapa drumuri noi, indiferent de caracteristica acestora. Poate fi vorba despre proiecte noi, sau poate chiar o noua iubire! O casa noua! Orice este inzestrat cu aceasta conotatie a innoirii vi se potriveste de minune primavara aceasta si simtiti-va liberi sa primiti aceste daruri ale vietii. Indrazniti sa credeti in voi si in schimbarile benefice care survin, dupa o perioada intensa de pregatire si asteptare.

Aprilie va fi o luna a increderii de sine, cu multe reusite si in plan profesional. In luna mai puteti sa indepliniti orice gand care va apare. Aveti energia de a duce la bun-sfarsit orice plan, in primavara aceasta!


Sunt Karina Simion, profesor de limbă română și de limba spaniolă și mamă de Marc. El este inspirația din spatele cortinelor. Așa s-a născut și blogul acesta, Miculmarc.ro. Tot ce...Vizionare placuta

ABONARE NEWSLETTER

Bucură-te de cele mai frumoase articole Garbo și pe email!

Setari Cookie-uri